«Με έσωσε ο Άγιος Ιωάννης»: Σοβαρό τροχαίο για την Ραφαέλα του «Bachelor» – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο


Η πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού παιχνιδιού Bachelor, Ραφαέλα Γεωργίου, σώθηκε από θαύμα.Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Ραφαέλα Γεωργίου η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Περιγράφοντας τις συνθήκες της σύγκρουσης, η Ραφαέλα ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο» δήλωσε στην εκπομπή Tlive.

«Με έσωσε ο Άγιος Ιωάννης»: Σοβαρό τροχαίο για την Ραφαέλα του «Bachelor» – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο

Tο θαύμα του Άγιου Ιωάννη που την έσωσε

Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια, στο σημείο όπου έπεσε το αυτοκίνητό της μετά την σύγκρουση, υπήρχε ένα εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, στο οποίο η ίδια έσπευσε να προσκυνήσει όταν βγήκε από το νοσοκομείο: «Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα» ανέφερε η Ραφαέλα Γεωργίου και σημείωσε ότι ο Άγιος Ιωάννης την προστάτευσε από τα χειρότερα:

«Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα» είπε η πρώην παίκτρια του «Bachelor.

Πηγή : i-diakopes.gr