Με χορηγία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ δημιουργήθηκε νέο πάρκο στην Πάφο


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 10/04 το νέο δημοτικό πάρκο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» της Πάφου, στην οδό Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο δημιουργήθηκε με χορηγία ύψους €35.000 των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών και στοχεύει στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη διάθεση περισσότερων εναλλακτικών απασχόλησης στα παιδιά της περιοχής.

Ο νέος σύγχρονος και λειτουργικός χώρος πρασίνου περιλαμβάνει άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις και παιχνιδότοπο, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά. Τόσο το παιδί όσο και το περιβάλλον, βρίσκονται ανάμεσα στις προτεραιότητες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν δράσεις που αφορούν την καλή υγεία των παιδιών, αλλά και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός παρουσία του δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνος και του διευθύνοντος συμβούλου των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργου Θεοδότου. Μετά την παρουσίαση του έργου και την αποκάλυψη της αναμνηστικής πλάκας, ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πάφου καθώς και ανοιχτή δεξίωση.

«Υπήρξαμε όλοι μας παιδιά και γνωρίζουμε πολύ καλά πως το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους είναι διασκεδαστικό. Ως ενήλικες πλέον, μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο ευεργετικό είναι για την καλή σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας», υπογράμμισε ο κ. Θεοδότου. Πρόσθεσε ότι τα πάρκα αποτελούν πηγές οξυγόνου, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, καθώς αναδεικνύονται παράλληλα σε χώρους κοινωνικής συναναστροφής και ψυχολογικής ανάτασης.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, όχι μόνο για τη συνοικία, αλλά και για ολόκληρη την Πάφο και τόνισε ότι ο χώρος αυτός αποτελεί άλλο έναν πόλο έλξης για τους κατοίκους, τη νεολαία και τις νεαρές οικογένειες της πόλης. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Θεοδότου και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την προσφορά τους και τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της περιοχής.