«ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ» Μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής και διατροφής


ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Τι θα λέγατε για μια εκπομπή που συνδυάζει έναν καταξιωμένο σεφ με δημοφιλείς αθλητές, μαγειρικές γνώσεις, πρακτικές πεντανόστιμες συνταγές, αλλά και διατροφικά tips; Σας ανοίξαμε την όρεξη; Τότε συντονιστείτε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ, για την νέα εκπομπή «Μαζί σε κάθε φάση», με οικοδεσπότη τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου!

Ο πολύ αγαπητός στο κυπριακό κοινό σεφ Λαζάρου, θα μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία του. Παρέα με την Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, θα υποδέχεται στην κουζίνα της Lidl Food Academy, καταξιωμένα και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού και φυσικά όλους εμάς που έχουμε όρεξη για σπιτικό, ποιοτικό φαγητό!

Κάθε Κυριακή θα μας παρουσιάζει εύγευστες συνταγές, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, διατροφικές συμβουλές από τη γνωστή διατροφολόγο Νικολέτα Μιχαηλίδου, πολύτιμες γνώσεις για το φαγητό – από τον τόπο προέλευσης, πώς το επιλέγουμε στο σουπερμάρκετ, πώς το μαγειρεύουμε, πώς το παρουσιάζουμε, μέχρι ποια είναι τα διατροφικά του οφέλη.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Lidl Κύπρου, σαν Επίσημος Χορηγός Διατροφής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Cyta και παιδικών πρωταθλημάτων Grassroots, που στόχο έχει να βοηθήσει όλη την οικογένεια να τρέφεται ισορροπημένα και σωστά, σε κάθε φάση της ζωής της.

«ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ»

Πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα.