«Μαζί δεν κάνουμε» – Έρχεται νέο single από τον Θάνο Πετρέλη! (Teaser)


O Θάνος Πετρέλης συνεχίζοντας την μεγάλη του περιοδεία στο εξωτερικό και έχοντας στις αποσκευές την τελευταία του μεγάλη επιτυχία “Έχω μια καρδιά” η οποία κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στις προτιμήσεις του κόσμου, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό πεδίο με το teaser του ολοκαίνουργιου του τραγουδιού με τίτλο “Μαζί δεν κάνουμε“.

Ο τραγουδιστής επανέρχεται πιο ανανεωμένος από ποτέ με ένα δυναμικό και άκρως διασκεδαστικό άκουσμα το οποίο από την πρώτη ακρόαση καταφέρνει και σε κερδίζει και σε κάνει να ανυπομονείς για το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι το οποίο σίγουρα θα αποτελέσει το soundtrack του καλοκαιριού, ακούγοντας το στην διαπασών και αφιερώνοντας το στο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφουν οι Θάνος Πετρέλης – Θάνος Μπαντούνας, τους στίχους οι Πέτρος Αγγελόπουλος – Χάρης Γαλανός ενώ την συνολική ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα την Δευτέρα στις 6 Ιουνίου μέσα από την Epic Music Records – Emi Universal και αναμένεται να μας εκπλήξει για τα καλά.