Μάρω Λύτρα Vs Fame Story: «Άλλα έδειχναν έξω, άλλα γίνονταν μέσα» (Video)


Την Μάρω Λύτρα είχε καλεσμένη στο “The 2night Show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Φυσικά, μίλησαν μέσω skype, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια ζει μόνιμα στον Καναδά εδώ και αρκετά χρόνια. Η Μάρω Λύτρα μίλησε για την περίοδο που είχε μπει στο Fame Story, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που την οδήγησαν να επιστρέψει στον Καναδά.

«Ήμουν χαζή τότε, αφελής, πολύ αφελής και πολύ… Καναδέζα. Εδώ, στο εξωτερικό είμαστε λιγότερο πονηροί. Συνάντησα, όμως, και πολύ καλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Μπαίνοντας στο Fame Story δεν ήξερα τι ακριβώς είναι το παιχνίδι αυτό. Άλλα δείχνανε προς τα έξω, άλλα γινόντουσαν μέσα. Αυτό εννοώ, αυτό το “παιχνίδι”, που δεν τον ήξερα πολύ καλά. Αν ήξερα το “παιχνίδι” καλύτερα, ίσως να έκανα διαφορετικά πράγματα απ’ όσα έκανα. Αν έμπαινα σήμερα στο Fame Story απλά θα τραγουδούσα. Δεν θα άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Μου έκανε καλό γιατί με γνώρισε ο κόσμος, αλλά μου έκανε και κακό. Συζητούσαν γι’ αυτό πιο πολύ παρά για τα τραγούδια μου. Δεν ήταν και ότι καλύτερο».

Για τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα: «Είχαν αρχίσει να πέφτουν οι δουλειές, δεν είχα συμβόλαιο με την Heaven, ψαχνόμουν πολύ, τα πράγματα δεν ήταν σταθερά, μου έλειπαν οι δικοί μου κι ένιωσα ότι έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να πάω παραπάνω και δεν ήθελα να… πεινάσω. Θεώρησα ότι έφτασα στο τέρμα. Μου λείπει λίγο αυτή η δημοσιότητα, αλλά ήταν κι ένα από τα πράγματα που με έκανε να γυρίσω πίσω. Δεν ήθελα να είμαι άλλο διάσημη, ήθελα να είμαι ανώνυμη. Ήρθα εδώ, δεν με αναγνώριζε κανείς στο λεωφορείο, δεν μου μιλούσε κανείς, δεν με έβγαζε κανείς φωτογραφία, ένιωσα τόσο καλά. Είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή να είμαι ανώνυμη».

Πηγή: zappit.gr