Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία: Για πρώτη φορά μαζί σε μία «Γυναικεία Υπόθεση» στην Κύπρο

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν για πρώτη φορά τα καλλιτεχνικά μονοπάτια τους, με αφορμή δύο μοναδικές συναυλίες που θα διεξαχθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Κύπρο.

Δεν πρόκειται μονάχα για τρεις σημαντικές ερμηνεύτριες και χαρακτηριστικές μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι τρεις ξεχωριστές και αγαπημένες χροιές διαθέτουν την αντίστοιχη προσφορά στη δισκογραφία, την ανάλογη επιρροή στις υπόλοιπες φωνές (γυναικείες και μη) και τη δική τους καταγεγραμμένη ιστορία. Τρεις πρεσβεύτριες του καλού τραγουδιού.

Η παρθενική συνάθροισή τους επί της σκηνής αντικατοπτρίζει ολόκληρο το παρελθόν τους και υπακούει σε αυτό, μέσω όλων των κορυφαίων και πάντοτε διαχρονικών επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει και μετά χαράς θα παρουσιάσουν ξανά. Μία αποκλειστική «Γυναικεία Υπόθεση» σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ο Στέλιος Φωτιάδης μεριμνά για το μουσικό πρόγραμμα με την αρωγή των ικανότατων μουσικών.

Όλα συνηγορούν ότι οι δύο βραδιές θα αποτυπωθούν ανεξίτηλα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο λήθης:  Η ατελείωτη και λαμπερή στο χρόνο καριέρα της Μαρινέλλας, τα αξέχαστα τραγούδια της Ελένης Βιτάλη, η ασταμάτητη μουσική παρουσία της Γλυκερίας.

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

– Λευκωσία
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016
«Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ (Σχολή Τυφλών)»

– Λεμεσός
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016
«Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού»

Τιμές εισιτηρίων: Α’ Ζώνη: 35€ – Β’ Ζώνη: 30€