Μαρινέλλα – 4 μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Στο Θέατρο Παλλάς της Αθήνας τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, θα εμφανιστεί η Μαρινέλλα.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες, συμπράττοντας μουσικά με μία από τις αρχαιότερες και σημαντικότερες φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελλάδας, την φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού.

Η σπουδαία τραγουδίστρια θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, σ’ ένα δίωρο υπερθέαμα, περιτριγυρισμένη από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων (υπό τη μουσική διεύθυνση του Σπύρου Ράλλη) και 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών από τη μικτή Χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης» (υπό την διεύθυνση της Αγάθης Κοσκινά), ενώ σε μέρη της συναυλίας θα εμφανιστεί ο φημισμένος Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κοντός.

Για τις μεγάλες αυτές συναυλίες δόθηκε συνέντευξη τύπου και η ίδια η Μαρινέλλα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της την οποία μοιράστηκε στις δηλώσεις της και με τους δημοσιογράφους.

 

Πηγή: vipnews.gr