Μαριέλλα Σαββίδου – Bons Baisers d’Europe

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου, που γνωρίσαμε μέσα από την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη και αγαπήσαμε στο «MAMMA MIA» στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή εκπροσωπεί την Κύπρο στην γαλλική εκπομπή Bons Baisers d’Europe.

Η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλλεται στην Γαλλία μέσω του κρατικού καναλιού France 2 και αποτελεί αναβίωση της εκπομπής Union Libre όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Κεντρικός παρουσιαστής είναι ο Stephane Bern ο οποίος πλαισιώνεται από παρουσιαστές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναδεικνύει καθημερινά θέματα ποικίλης ύλης που απασχολούν τους πολίτες της Ε.Ε.Κάθε εκπρόσωπος χώρας όπως και η Μαριέλλα, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την έρευνα, την προετοιμασία των κειμένων και φυσικά την παρουσίασή τους.

Στο παρακάτω επεισόδιο, η Μαριέλλα πουμιλά άπταιστα γαλλικά καθώς έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της στην συγκεκριμένη χώρα, παρουσίασε τον χορό της Στάμνας, έναν κυπριακό χορό καθώς επίσης και την ημέρα του Κατακλυσμού, την ημέρα δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, αναδεικνύοντας έτσι τα έθιμα της Κύπρου.

Πηγή : Στέλλα Παπά