Μαριάντα Πιερίδη: Δοκιμάζει νέες γεύσεις με τον σύζυγό της στο Περού!

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποδεικνύουν περίτρανα πως ο έρωτας δεν πεθαίνει μετά τον γάμο! Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά τον περασμένο Ιανουάριο και είναι πραγματικά αχώριστο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου του. Ο καταξιωμένος σεφ και η αγαπημένη τραγουδίστρια έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να μην βαριούνται ποτέ!

Δύο από τις μεγάλες τους αγάπες είναι το φαγητό και τα ταξίδια και τι καλύτερο, όταν συνδυάζονται! Έτσι, το ζευγάρι έφτιαξε για άλλη μια φορά τις βαλίτσες του και ταξίδεψε ως το μαγευτικό Περού! Η Μαριάντα και ο Δημήτρης δεν σταματούν να μοιράζονται όμορφες στιγμές, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και ειδικά τα νέα και διαφορετικά γεύματα που δοκιμάζουν, αφού και οι δύο λατρεύουν την καλή κουζίνα και το νόστιμο φαγητό.

Breakfast @peru #lima 🇵🇪 #cevichemixto #lechedepantera #chichamorada #traveling #Mercado #streetfood

A post shared by Pieridi (@mariadapieridi) on

Το ζευγάρι είναι λάτρης του street food και έτσι προσπαθεί να δοκιμάζει, όσα περισσότερα τοπικά εδέσματα υπάρχουν στην Λίμα. Βέβαια, ένα συγκεκριμένο γεύμα, η Μαριάντα το σκέφτηκε διπλά να το φάει… καθώς ήταν ινδικά χοιρίδια στην σούβλα!

“Ινδικό χοιρίδιο…λέω να προσπεράσω…. ή μήπως να δοκιμάσω!!! Ιδού το ερώτημα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

#cevichemixto #breakfast #mercado #streetfood#chichamorada #lechedepantera #peru #lima #apega #chefslife #nonstop

A post shared by Dimitris Katrivesis (@dimitriskatrivesis) on

#peru #lima #apega #mistura #travelcouple #nonstop

A post shared by Dimitris Katrivesis (@dimitriskatrivesis) on