Μαρία Έλενα Κυριάκου | Tι νέο μας ετοιμάζει;

H Mαρία Έλενα Κυριάκου, το ταλαντούχο εκείνο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα απο το “Τhe Voice Of Greece” μέσα απο το οποίο o κόσμος την ανακήρυξε ως την πρώτη φωνή της Ελλάδας και στην συνέχεια εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Εurovision χαρίζοντας σε όλη την Ευρώπη μια τελευταία αναπνοή, με την εμφάνιση της να είναι άκρως εντυπωσιακή, βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο, στην οποία ετοιμάζει νέα ξεκινήματα.

Έπειτα λοιπόν απο την τελευταία της κυκλοφορία με το “Χωρίς Εσένα” το τραγούδι των τίτλων αρχής του ομώνυμου σήριαλ του Αντ1, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τον κόσμο και ακούγεται ακόμα και σήμερα, η τραγουδίστρια συνεχίζοντας δυναμικά τα επιτυχημένα της live σε όλη την Κύπρο, επιστρέφει δυναμικά.

Με μια ανάρτηση μιας φωτογραφίας της στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία βρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες της, φανερά ενθουσιασμένη και ανανεωμένη , μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται για κάτι νέο που έρχεται. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το μήνυμα της τραγουδίστριας!

kyriakou-194x300

kyriakou3-225x300

Getting ready for photo shoot! Thank you my beloved and talented Valentino and Panagioti for your excellent work! ‪#‎photoshoot‬ ‪#‎newbeginning‬

kyriakou2-225x300

Something is coming !!‪#‎campaign‬#music#videoclip#mariarlena#hair@assiotisdahairlord#makeup@valentino_nicolaou

Πηγή: tralala.gr