Μανώλης Παπούλιας – «Η Παράσταση» Νέο album Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records


Ο Μανώλης Παπούλιας, ο τραγουδοποιός με την μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία, συναντάει δημιουργικά στο στούντιο τους καλούς του φίλους Μουσικόφρονες και μας παρουσιάζει το πρώτο του album, που έχει τίτλο «Η Παράσταση».

«Η Παράσταση» είναι ένα προσωπικό album που κινείται σε έντεχνο λαϊκό ύφος και αποτελεί ένα αμάλγαμα των μουσικών μονοπατιών που ακολουθεί ο δημιουργός μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις ως τραγουδοποιός.

Προπομπός και πρώτο ραδιοφωνικό single του δίσκου είναι το τραγούδι «Η Μπαϊντούσκα της Θεάς», μια συνεργασία με την ιδιαίτερα αγαπητή Χριστίνα Μέτσικα, μια ερμηνεύτρια με μεγάλες περγαμηνές και σημαντικές συνεργασίες. Το τραγούδι αντιπροσωπεύει με τον πιο όμορφο τρόπο την αισθητική και το ύφος του δίσκου. Μουσικά είναι μια αέρινη μπαλάντα, που κινείται σε σύγχρονα έντεχνα μονοπάτια και σε καθηλώνει με τις αιθέριες μελωδίες και την γλυκιά ερμηνεία.

Το μουσικό ανθολόγιο της «Παράστασης» δημιουργήθηκε για να μας μαγέψει μελωδικά, με πλούσια μονόπρακτα και εμπνευσμένους διαλόγους, εμπεριέχοντας οκτώ τραγούδια, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους καλλιτεχνική αισθητική, οικοδομώντας ένα σύμπαγες και καλαίσθητο έργο. Εμπεριέχει υπέροχες και ενδιαφέρουσες μουσικές στιγμές με ερμηνευτές όπως οι Κατερίνα Τζώτζου στα τραγούδια «Τα Κούφια Ζάρια» και «Βόκτα Πορτοκάλι» και τον Κώστα Μπύρο στο «Ρόδο της Αφροδίτης», ενώ αυτή η όμορφη μουσική ιστορία ολοκληρώνεται με το ομώνυμο ορχηστρικό.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την «παράσταση» μας, να ταξιδέψετε με τις ιστορίες της, να ταυτιστείτε με τους «ρόλους» και τους «διάλογους» της και να αφεθείτε στις μαγικές γήινες μελωδίες της… Καλή ακρόαση!

Βρείτε το album «Παράσταση» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/42xJ7A8
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43z0jX0