Μαίρη Λίντα: Συγκινεί μέσα από το γηροκομείο – Τραγουδά χωρίς μικρόφωνο

by music.net.cy | 20/12/2018 19:00

Αρχική » Επικαιρότητα
Μαίρη Λίντα: Συγκινεί μέσα από το γηροκομείο – Τραγουδά χωρίς μικρόφωνο
Michalis Oikonomakos Posted On Δεκέμβριος 19, 2018

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο γηροκομείο λόγω κινητικών προβλημάτων, μετά ένα ατύχημα που είχε και έσπασε το πόδι της. Ωστόσο δεν αφήνει το πρόβλημα της υγείας της να της χαλάσουν τη διάθεση, και ερμηνεύει το «Λαός και Κολωνάκι», ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της.

Καθώς τα ατυχήματα αυτά της προκάλεσαν κινητικά προβλήματα, οδηγήθηκε στο Γηροκομείο, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της και την κόρη της, Εύη Θεοχάρη.

Η ίδια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς ζει μέσα στο γηροκομείο.

«Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!», δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Στη συνέχεια δε δίστασε να τραγουδήσει το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη. Χωρίς προετοιμασία, δίχως ιδιαίτερα μικρόφωνα και ενισχυτές, η Μαίρη Λίντα υπενθύμισε γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας.

Source URL: https://www.music.net.cy/mairi-linta-sygkinei-mesa-apo-to-girokomeio-tragoyda-choris-mikrofono/