ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY


Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πέρασαν φανταστικά στη Lidl Food Academy! Οι τυχεροί πελάτες απόλαυσαν ταινίες τις Τρίτες, μουσική τις Τετάρτες, μαθήματα μαγειρικής τις Πέμπτες και νόστιμο φαγητό, ποτό και παγωτό κάθε μέρα!

Το φαγητό αποτελεί έμπνευση στην τέχνη. Γι’ αυτό, εξάλλου, έχει υπάρξει η αφορμή για σημαντικές και διαχρονικές κινηματογραφικές ταινίες!

Summer @LidlFoodAcademy

Φέτος το καλοκαίρι, η Lidl αποφάσισε να προσκαλέσει φίλους και πελάτες της, για να προβάλει δωρεάν μερικές από τις πιο αγαπημένες αυτές ταινίες με θέμα το φαγητό! Το θέμα βέβαια είναι ότι, κάθε φορά που βλέπουμε ταινίες με φαγητό, μας ανοίγει η όρεξη και θέλουμε να φάμε αυτά που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη!  Για να κάνει φίλους και πελάτες διπλά ευτυχισμένους, στην Ακαδημία της Lidl μαγειρεύτηκαν και προσφέρθηκαν φαγητά εμπνευσμένα από τις ταινίες που προβλήθηκαν!

Οι κινηματογραφικές προβολές έγιναν τις Τετάρτες του Ιουνίου και του Ιουλίου στον δροσερό κήπο της Lidl Food Academy, στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.  Μια μεγάλη οθόνη στήθηκε στο χώρο, μπροστά από σειρές από άνετες καρέκλες, τοποθετημένες ασφαλώς σε αποστάσεις ασφαλείας. Ο χώρος στολίστηκε με καλοκαιρινή διακόσμηση και όμορφο φωτισμό που αναδείκνυε την όμορφη αυλή.

Με τη δύση του ηλίου, οι προσκεκλημένοι – νικητές από τον online διαγωνισμό της www.LidlFoodAcademy.com και νικητές του Ant1 radio – μαζί με τις παρέες τους έφταναν στον φιλόξενο χώρο για να παρακολουθήσουν την ταινία που επέλεξαν. Δροσερά ποτά, μπύρες και κρασί προσφέρθηκαν μαζί με το πλούσιο μπουφέ, δωρεάν, πριν την έναρξη του έργου. Ο Ant1 Radio, υποστηρικτής επικοινωνίας των βραδιών, βρισκόταν εκεί και ψυχαγωγούσε με live links τους προσκεκλημένους.

Τις Τρίτες του Ιουνίου και του Ιουλίου, η Lidl εμπνεύστηκε μια άλλη δραστηριότητα για να ψυχαγωγήσει και να προσφέρει σε φίλους και πελάτες της. Αυτές τις βραδιές, η Lidl προσέφερε δωρεάν μερικά από τα αγαπημένα της καλοκαιρινά προϊόντα με συνοδεία την κατάλληλη μουσική και τα κατάλληλα εδέσματα! Η πρώτη Τρίτη είχε θέμα Μπύρα και Ροκ, η δεύτερη Τζαζ και Κρασί, ενώ η Τρίτη Ποπ και Παγωτό! Οι τυχεροί νικητές, που κέρδισαν με την παρέα τους συμμετοχή στις γευστικές βραδιές της Τρίτης από το LidlFoodAcademy.com, απόλαυσαν στην αυλή της Lidl Food Academy, ζωντανή μουσική από γνωστά σχήματα, απεριόριστο φαγητό, παγωτά και ποτά.

Τις υπέροχες αυτές εκδηλώσεις συμπλήρωναν τα μαθήματα μαγειρικής που οργάνωνε η Lidl στη Lidl Food Academy, κάθε Πέμπτη απόγευμα.  Οι θεματικές ήταν, όπως πάντα, ενδιαφέρουσες και αφορούσαν όλα τα γούστα, όπως μεξικάνικη κουζίνα και γευστικά ταξίδια σε Κρήτη, Ισπανία, Νότια Ιταλία και Αμερική. Τα μαθήματα διεξάχθηκαν με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες της Lidl, στη Lidl Food Academy, προσέφεραν στιγμές ανακούφισης και διέξοδο από τον πρόσφατο μας περιορισμό και αποτέλεσαν απόδειξη της Lidl στην προσφορά και εμπλοκή στην κοινωνία, αλλά και της προσήλωσης στην ποιότητα μέσω του φαγητού και της διατροφής.  Από αυτή την εβδομάδα, η Ακαδημία της Lidl κάνει μια μικρή παύση για το καλοκαίρι. Νέα σειρά μαθημάτων, νέες δραστηριότητες, νέες εκπλήξεις ετοιμάζονται από το Σεπτέμβριο και θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy.

Μείνετε συντονισμένοι: www.LidlFoodAcademy.com