«Το μαγαζί» – Αυτό είναι το νέο video clip των Γιώργου Τσαλίκη και Δημήτρη Γιώτη!


Ο Δημήτρης Γιώτης και ο Γιώργος Τσαλίκης έπειτα απο τις τελευταίες τους μεγάλες κυκλοφορίες “Όχι Ναι” και “Ζήσε το ταξίδι”, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν για πρώτη φορά το νέο τους videoclip για το νέο ντουέτο τους “Το μαγαζί“.

Βλέποντας το νέο videoclip, αντιλαμβανόμαστε κατευθείαν το τι θα ακολουθήσει και το απίστευτο ταίριασμα και την φοβερή διάθεση των δύο τραγουδιστών, καθώς απο τα πλάνα μέσα απο το στούντιο αλλά και απο την live εμφάνιση τους, επάνω στην πίστα, προμηνύουν τον χαμό που θα επικρατήσει στο άκουσμα του ρεφρέν του νέου τραγουδιού.

Με ζωντανό κοινό απο κάτω να διασκεδάζει με την ψυχή του αλλά και να χειροκροτά συνέχεια τους δύο τραγουδιστές, η επιτυχία είναι δεδομένη, με όλους τους παρευρισκόμενους να τα δίνουν όλα και να βουλιάζουνε όλο το μαγαζί. Στο τέλος του videoclip παρατηρούμε τον Γιώργο Τσαλίκη, να στέκεται κάτω, με μία κιθάρα μαζί και να μας δίνει μια μικρή γεύση για την νέα του ερωτική μπαλάντα “Περάσαμε τόσα πολλά”, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 του μηνός.

Την μουσική και τους στίχους του νέου ντούετου υπογράφει ο Χρήστος Καραστάθης ενώ την σκηνοθεσία του videoclip o Stephen Nugent(NomadFilms).

Kυκλοφορεί απο την Gabi Music!