‘Λύμπια Καλοκαίρι 2024’ powered by Epic. Ένα Epic Μουσικό Καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες.


H Epic σε προσκαλεί να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής του καλοκαιριού!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι και Epic και Μουσικό! Γεμάτο μουσική και τραγούδια που θα ανεβάσουν την διάθεση μας και θα κάνουν τα καλοκαιρινά βράδια πιο όμορφα και μελωδικά.

Η αυλαία για το Epic μουσικό Καλοκαίρι ανοίγει στις 31 Μαΐου στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, επιφυλάσσοντάς μας μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών με αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Στη σκηνή θα φιλοξενηθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ανάμεσα σε άλλους, οι Εισβολέας,  Γιάννης Χαρούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Ματούλα Ζαμάνη, Novel 729, Ελένη Βιτάλη με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, Γιάννης Αγγελάκας & Social Waste, Bloody Hawk,  Dani Gambino κ.ά.

Οι συναυλίες διοργανώνονται από το Nicosia Downtown Live, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘Λύμπια καλοκαίρι 2024’ και φυσικά η Epic σε όλη τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσα από διαγωνισμούς.  Συντονίσου με την Epic στο Instagram (epicofficialcy) για να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς για προσκλήσεις στις συναυλίες.

Δώσε στο καλοκαίρι σου ρυθμό και ετοιμάσου να ζήσεις αξέχαστες μουσικές βραδιές παρέα με την Epic στο απόλυτο καλοκαιρινό event.