«Λούνα Πάρκ» Η νέα σειρά του ΡΙΚ. Από τις 26 Σεπτεμβρίου μαζί μας


Από τις 26 Σεπτεμβρίου μαζί μας στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 7.20 μ.μ, η νέα τηλεοπτική σειρά «Λούνα Πάρκ».

Η σειρά δεν διαδραματίζεται σε κάποιο Λούνα Πάρκ, ο τίτλος καθορίζει την υπόθεση εφόσον όπως και στη ζωή έτσι και στο Λούνα Πάρκ μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα συναισθήματα στον καθένα. Άγχος, φόβος, χαρά, ενθουσιασμός, παιχνίδι, πρόκληση.

Η ιστορία διαδραματίζεται στη Κύπρο του σήμερα και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, όπου τέσσερις νέοι άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι. Χαμηλοί μισθοί, ψηλά ενοίκια, δύσκολες σχέσεις, ανασφάλεια για το μέλλον, είναι κάποιες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η οποία τους οδήγησε εκεί.

Θέλοντας και μη αυτή η συγκατοίκηση επιφυλάσσει εκπλήξεις. θα τους φέρει πιο κοντά, θα δημιουργηθούν φιλίες, έρωτες, ίντριγκες, παρεξηγήσεις και κυρίως ευτράπελα. Και όλα αυτά δοσμένα μέσα από το χιούμορ. Ο κάθε χαρακτήρας κουβαλά τη δική του ιστορία, τα δικά του όρια και τη δική του τρέλα, με αποτέλεσμα κάθε επεισόδιο να είναι και μια καινούρια περιπέτεια για τους χαρακτήρες και για το τηλεθεατή.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Μαριλένη Σταύρου, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Λουκία, Μιχαήλ Μουσουλιώτου, Δήμητρα Δημητριάδου, Πάνος Μακρής, Άλκης Χρίστου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Πολυξένη Σάββα, Γιώργος Ευαγόρου, Αθηνά Σάββα, Χρίστος Κυριάκου Παλόδιας.

Σενάριο: Μαρία Χαραλάμπους

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πατσαλίδης

Παραγωγή: Drama Queen Productions