ΛΟΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Το νέο «story» του που μας φτιάχνει την διάθεση.Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου καλοκαιρινού και ρυθμικού κομματιού του, με τίτλο «story» ο Λούης Γεωργίου μιλά στο site μας.

Νέος, με όρεξη και πολλά όνειρα, μας αποκαλύπτει πως ήταν πολύ κοντά να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision , πως θα ήθελε να μάθει να ερμηνεύει ισπανικά κομμάτια, πως και αυτός ανεβάζει stories στο Instagram και πως θα ήθελε να βρει λίγο χρόνο για να κάνει διακοπές.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑ

  1. Λούη μου για πες μας λίγο για τα storiesπου ανεβάζει η κοπέλα σου …μίλησε μας για το νέο σου κομμάτι «story»

Θα σου πω μόνο λίγα λόγια για το κομμάτι γιατί κοπέλα δεν έχω. χαχα

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους του Gabriel Russel ο οποίος έχει υπογράψει και άλλα σπουδαία τραγούδια όπως το “Δεν έχω ιδέα” του Χρήστου Μάστορα και την μεγάλη πρόσφατη επιτυχία “El Ritmo Psychodelico” της Ελένης Φουρειρα. Κυκλοφόρησε επίσημα από την δισκογραφική  εταιρία Panik Recors.

Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε στην πλάκα, είναι ανάλαφρο pop reggae κομμάτι με τον ανάλογο πολύ in στις μέρες μας στίχο. “Όλο βάζεις story με το νέο αγόρι” .

  1. Αλήθεια εσύ ανεβάζεις συχνά stories στο Instagram;

Ανεβάζω αρκετά συχνά. Γενικά, προσπαθώ να είμαι αρκετά ενεργός γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου .

  1. Πως νιώθεις όταν ακούς τον κόσμο να ερμηνεύει το κομμάτι σου;

Όπως κάθε καλλιτέχνης , χαίρομαι παρά πολύ . Είναι ότι καλύτερο να ακούς τον κόσμο να ξέρει το τραγούδι σου.

  1. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεσαι με την Ελένη Φουρέιρα;

Τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχει μια άψογη συνεργασία με την Ελένη Φουρειρα. Κάνω το openingact στις συναυλίες της σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη . Είναι χαρά και τιμή μου που με επέλεξε για να είμαι μέρος των show που κάνει .

  1. Τώρα ζείς μόνιμα Αθήνα; Ήταν εύκολα τα πρώτα χρόνια εκεί;

Εδώ και 8 χρόνια ζω Αθήνα , το σπίτι μου είναι εδώ πλέον. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί πολύ απλά ως 18χρονος ήθελα τον χώρο μου και διψούσα για νέες εμπειρίες.

  1. Στα πρώτα σου βήματα ποιος στέκεται δίπλα σου και σε καθοδηγεί ;

Από τότε που άρχισα, δηλαδή από το 2008  με την συμμετοχή μου στο Xfactor αλλά και σε όσες συνεργασίες έκανα μετά με Άννα Βισση , Αντώνη Ρέμο , Κωνσταντίνο Αργυρό , Παολακ.α , δεν με βοήθησε κάνεις. Δεν είχα manager να με καθοδηγεί , εγώ επέλεγα τι θα κάνω.

Για να καταλάβεις, στα 20 μου για να λάβω μέρος στην ροκ όπερα “Δαίμονες” της Άννας Βίσση πήγα σε audition και επιλέχτηκα μέσα από εκατοντάδες  καλλιτέχνες και ηθοποιούς και χαίρομαι πολύ που τα κατάφερα .

  1. Θα ερμήνευες κομμάτια και σε άλλη γλώσσα εκτός από αγγλικά και ελληνικά ;

Μου αρέσουν πολύ τα ισπανικάκομμάτια. Πολλοί μου λένε ότι μου ταιριάζουν και σαν είδος. Πρώτα όμως θα πρέπει να μάθω την γλώσσα για να μάθω να ερμηνεύω σωστά τα ισπανικά τραγούδια.  Τελευταία πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω μαθήματα.

  1. Θα πήγαινες στην EUROVISION και αν ναι με κομμάτι στα αγγλικά ή στα ελληνικά ; 

Ξεκάθαρα ναι .Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί , δεν έτυχε να το πω τότε .

Είχαν γίνει auditions για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην eurovision για το 2018.

Είχε πάει πολύ καλά , όμως επειδή το τραγούδι γράφτηκε μετά τα auditions ,δηλαδή μετά το “Fuego” , αποφάσισε η ομάδα να προτείνει στην Ελένη να εκπροσωπήσει την Κύπρο μας. Χάρηκα πολύ όταν το έμαθα και ήμουν σίγουρος για το ποσό καλά θα πάει, όπως και έγινε !

Ωστόσοείναι κάτι που θα έκανα με πολλή όρεξη και πάθος. Αγγλικά είναι η γλώσσα που γενικά θέλω να τραγουδάω γιατί θεωρώ πως αυτό μου ταιριάζει περισσότερο, όποτε Eurovision θα πήγαινα με αγγλικό τραγούδι.

  1. Νιώθεις ότι έκανες υπερβάσεις ή υποκύψεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο χώρο ; 

Ναι , όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και σε αυτή χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις.

  1. Διακοπές θα κάνεις ;

Είναι κάτι που συζητάω με τους φίλους μου το τελευταίο διάστημα, το αν θα καταφέρω να κάνω διακοπές φέτος λόγω φορτωμένου προγράμματος με το τουρ της Ελένης Φουρέιρα . Ελπίζω όμως πως μια βδομάδα θα τα καταφέρω μέσα στον Αύγουστο να πάω κάπου .