Λεμεσός: Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου για υποθέσεις κλοπών – Αστυνομικός στο νοσοκομείο

Εικοσάχρονος στη Λεμεσό, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, συνελήφθη για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών. Η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή, ενώ ο οδηγός του μοτοποδήλατου διέφυγε.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι χθες το μεσημέρι μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία εντόπισαν μοτοποδήλατο χωρίς αριθμούς εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα χωρίς να φέρουν προστατευτικά κράνη.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός του μοτοποδηλάτου σταμάτησε και μαζί με το συνεπιβάτη προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.
Ανακόπηκε τελικά ο συνεπιβάτης του μοτοποδηλάτου, ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου κατάφερε να διαφύγει, αφού φέρεται να έσπρωξε και να έριξε το μοτοποδήλατο πάνω στο πόδι του δεύτερου Αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αυχένα και ποδιού.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 24/7/2016. Επίσης, εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση που αφορούσε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής αυτοκινήτου. Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18-19/7/2016 στη Λεμεσό.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 20χρονου όπου εντοπίστηκε ένα μοτοποδήλατο το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής ή οποιαδήποτε άλλα διακριτικά στοιχεία και παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.