Λευτέρης Πανταζής – «Έχω παραγγείλει ένα καζάνι χάπια νεότητας!»


Για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με το χρόνο αλλά και τα χάπια νεότητας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έκανε τέσσερις τάξεις δημοτικού στη Ρωσία. «Εκεί πήγα σε 4 τάξεις του δημοτικού, έμαθα ρώσικα. Εδώ πήγα ένα μήνα να μάθω την αλφαβήτα. Δεν μίλαγα καλά ελληνικά, κάτι αρχαία ελληνικά ποντιακά έλεγα και γελάγανε στην τάξη όταν με ρωτούσαν και απαντούσα λίγο περίεργα. Στα τρία χρόνια έβγαλα το δημοτικό. Ήμουν καλός, απλά δεν είχαμε χρήματα για να συνεχίσω το γυμνάσιο το νυχτερινό. Δούλευε όλη η οικογένεια για να επιβιώσουμε. Τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου, που ήταν το στήριγμα μου. Η ματιά του πατέρα μου από εκεί ψηλά μου έδωσε τη δύναμη και τα κατάφερα. Υπάρχει μια ευλογία και συνεχίζω… αντέχω. Τώρα έχουν βγάλει κάποια χάπια νεότητας κι έχω παραγγείλει ένα ολόκληρο καζάνι να μου φέρουνε» λέει στο Λοιπόν.

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει με αυτά, λέει: «Τίποτα, θα τα μοιράσω σε μερικούς φίλους που έχουν πρόβλημα και λένε ότι μεγάλωσαν. (Γέλια.) Εγώ τώρα ξεκινάω!»

Ο Λευτέρης Πανταζής στην ίδια συνέντευξη μιλάει για τη σχέση του με το χρόνο κι αν έχει πρόβλημα με αυτόν: «Αυτός έχει προβλήματα. Όλο μου λέει: “Τι κάνεις, τι πίνεις;” και του λέω: “Κάτσε εκεί που είσαι, άσε με ήσυχο και ασχολήσου με άλλους”. (Γέλια.) Δεν πιστεύω ότι θα γεράσω ποτέ. Μωρό ήρθα, μωρό θα φύγω», λέει στο Λοιπόν.

 

Πηγή: newsbeast.gr