Η Lady Gaga ευχαρίστησε τη Μελίνα των Vegas για την μίμηση! (Video)


Tην περασμένη Κυριακή όπως κάθε φορά το μοναδικό σόου μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar“βγήκε στον αέρα γεμάτο απρόσμενες εκπλήξεις, ιδιαίτερες μεταμφιέσεις αλλά και μπόλικη αγωνία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, κρατώντας το κοινό μέχρι το τέλος συντονισμένο στην συχνότητα του με αμείωτο ενδιαφέρον.

Έπειτα λοιπόν απο την guest εμφάνιση του Ησαία Ματιάμπα ως Adele και του Κώστα Δόξα ως Πέγκυ Ζήνα, στην σκηνή εμφανίστηκε η Μελίνα Μακρή των Vegas η οποία εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή υποδυόμενη την μοναδική Lady Gaga, την οποία δεν είναι λίγες φορές που την έχουνε ταυτίσει μαζί της καθώς το στυλ τους στα lives έχει πολλές ομοιότητες.

Μετά απο λίγες ώρες απο την άλλη άκρη του Ατλαντικού η διάσημη pop star ενημερώθηκε μέσω του μάνατζερ της Μπόμπι Κάμπελ για την μεταμφίεση της απο την τραγουδίστρια στην Ελλάδα, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για την ίδια λέγοντας: ”A big applause, to my monster sis from Greece. She brought some exciting memories from ‘The Fame’ era. Pretty beautiful voice, and the most excellent job on the disguise. Thanks for reminding me of my self, paws up to all my Greek little monsters, paws up to Melina! ” Really proud of my sister! Bravo”. (Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι – αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του “The Fame”. Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα».)

Παράλληλα η Μελίνα των Vegas όταν πληροφορήθηκε για την απάντηση της τραγουδίστριας, φανερά ενθουσιασμένη ανάρτησε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό λέγοντας: ”Τεράστια η χαρά μου σήμερα!!!Σας ευχαριστώ για τα καλώ σας λόγια όλους!!Είναι μεγάλη τιμή να με σχολιάζει θετικά μια τέτοια μεγάλη καλλιτέχνιδα παγκοσμίου φήμης!!! ‪#‎speechless‬

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο παρακάτω απόσπασμα!

 

Πηγή: tralala.gr