Κύπελλο Coca-Cola Πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2022-23


Με τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου και στέλνοντας το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης.

Στιγμές χαράς και πανηγυρισμών στους φιλάθλους, χάρισε το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στο ΑΕΚ Αρένα.

Στον τελικό της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν οι ομάδες ΑΣΙΛ Λύσης και Διγενής Ακρίτας Μόρφου, με τον ΑΣΙΛ Λύσης να σηκώνει το κύπελλο Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ κερδίζοντας 2-1 τον Διγενή Ακρίτα.

Ο τελικός αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, στέλνοντας το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης, αφού η μαγεία του κυπέλλου της Coca – Cola ανήκει σε όλους. Για το σκοπό αυτό και με το μήνυμα A Goal for Inclusivity, παιδιά με αυτισμό και οι γονείς τους, συνόδεψαν στο γήπεδο τις ομάδες του τελικού, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα. Ακόμα κατά τη διάρκεια του ημίχρονου τα παιδιά μπήκαν στον γήπεδο και έπαιξαν μπάλα μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Η Coca-Cola έχει ταυτίσει το όνομά της με το κυπριακό ποδόσφαιρο, αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Γι’ αυτό και έχει ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Σχετικά με τη CocaCola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Κύπρου είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και τα δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το χαρτοφυλάκιο της είναι πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ με την προσθήκη των Three Cents αλλά και την είσοδο της στην κατηγορία της μπύρας με τα προϊόντα της AB InBev αφού προχώργσε πρόσφατα σε μία αποκλειστική, μακροπρόθεσμη συμφωνία με την εν λόγω μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπύρας, όπως Corona, Stella Artois , Bud, Lefen, Hoegaarden, Franziscaner, Becks.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του HoReCa, μέσα από  το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της, τις βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τις εξαιρετικές δυνατότητες της εμπορικής της ομάδας.

Στόχος και σκοπός της Coca-Cola HBC Κύπρου να προσφέρει το πιο συναρπαστικό– και συνεχώς εξελισσόμενο- χαρτοφυλάκιο προϊόντων  στην αγορά. Ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μάθετε περισσότερα για την Coca-Cola HBC Kύπρου και Ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook,  Instagram και LinkedIn

Σχετικά με την The CocaCola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η CocaCola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της CocaCola στην Κύπρο.

 

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, InstagramFacebook και LinkedIn.