Κύπελλο Coca-Cola: όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο Τελικό Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει η Coca-Cola στον αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου


Μια αξέχαστη ποδοσφαιρική βραδιά ετοιμάζεται να χαρίσει το Κύπελλο Coca-Cola, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη, στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ Λεμεσού και Ομόνοιας Λευκωσίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου, στις 7μ.μ., στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Η Coca-Cola έχει διαγράψει μια συναρπαστική πορεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, στηρίζοντας για 61 χρόνια τον θεσμό του Κυπέλλου και αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό.

Αυτή τη χρονιά στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola, το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στέλνουν το σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα A Goal for Inclusivity. Γι’ αυτό και παιδιά από τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων γήπεδο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου, «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αυτισμό και η αποδοχή και η συμπερίληψη των παιδιών μας χωρίς καμία διάκριση, είναι ο βασικός μας στόχος, γι’ αυτό και σήμερα νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση, αφού στον Τελικό Κυπέλλου Coca – Cola τα παιδιά μας θα λάβουν μέρος δίπλα στους ποδοσφαιριστές, θα καθίσουν στις κερκίδες να δουν το αγώνα σε ίση βάση με όλους, αποδεικνύοντας ότι μπορούν».

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, αφού συγχάρηκε τις δυο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον Τελικό, ευχήθηκε ο αγώνας να αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου προσφέροντας πλούσιες συγκινήσεις, λέγοντας πως «Στον τελικό ο νικητής θα είναι ένας, ας τον συγχαρούμε και ας τον χειροκροτήσουμε». Ο κ. Κούμας ευχαριστήσε την Coca-Cola Κύπρου για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τη συνεργασία της, που χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται με αμοιβαίο όφελος.

Ο Margeting Manager της Coca – Cola Κύπρου Ξάνθος Χατζηγιάννης, τόνισε πως η Coca-Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τελικού Κυπέλλου, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού εδώ και 61 χρόνια και ευχήθηκε να δούμε ένα ωραίο αγώνα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και σεβασμού. Ακόμη, ανέφερε πως «Η μαγεία της ζωής βρίσκεται στις καθημερινές στιγμές μας, γι’ αυτό και το σλόγκαν ‘Ένα γκολ στην Συμπερίληψη’, αποδεικνύει πως η μαγεία του ποδοσφαίρου ανήκει ανεξαίρετα σε όλους».

Όπως αποκάλυψε  ο κ. Χατζηγιάννης, στον ρυθμό του τελικού κυπέλλου θα εμφανιστούν για ένα μοναδικό ψυχαγωγικό ημίχρονο Stavento και Ήβη Αδάμου, ερμηνεύοντας επιτυχίες τους.