ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΙΣΤΙΚΟΥ “EVIDEMMENT” ΤΗΣ LA ZARRA, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ


Φρενίτιδα έχει προκαλέσει η είδηση της συνεργασίας των 2 stars στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τόσο από φανς από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που βρίσκουν τη συγκεκριμένη σύμπραξη ιδιαίτερα εντυπωσιακή!

Μεγάλο βήμα στην δισκογραφική της πορεία, κάνει η εκρηκτική popstar Κατερίνα Στικούδη!

 Η μοναδική Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, για μια νέα εκδοχή του τραγουδιού Evidemment!

 Η Καναδέζα La Zarra που κάνει καριέρα στην Γαλλία, έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο με τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Liverpool της Αγγλίας, με το hit single της Evidemment, το οποίο μετράει μέχρι στιγμής περισσότερο από 35.000.000 streams συνολικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 Το Evidemment” (Duet Version) που μόλις κυκλοφόρησε από την Universal Music France, αποτελεί τη μουσική σύμπραξη των 2 τραγουδιστριών οι οποίες ερμηνεύουν το κομμάτι, η καθεμιά στην μητρική της γλώσσα.

 Η συνεργασία της La Zarra με την Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε στα τέλη Απρίλη και καθώς η La Zarra βρισκόταν σε πρόμο περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision. Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις των 2 καλλιτεχνών, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να οδηγήσουν στη δημιουργία του Evidemment” (Duet Version) που έχει στοιχεία από 80’sdiscο pop & Vogueing.

 Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, τόσο στο μουσικό όσο και στο τηλεοπτικό τοπίο! Ακόμα, η Κατερίνα είναι η πρέσβειρα του EuroPride που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2024!