Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου RUN AS ONE, ο οποίος πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ. και Δρόμο 1χλμ. για παιδιά και μεγάλους.

Η ασφάλεια των δρομέων αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Έγκωμης, Μακεδονίτισσας, Στροβόλου και Αγίου Δομετίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 20/10/2019, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., οι παρακάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE:

  • Λεωφ. Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη (Αερολιμένα Λευκωσίας) μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Προδρόμου (θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου). Το τμήμα της Λεωφ. Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς τη Λεωφ. Προδρόμου θα είναι ανοιχτό για την τροχαία κίνηση.
  • Λεωφ. Αρχαγγέλου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρ. Διγενή μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Λευκοθέου/οδό Μακεδονιτίσσης παρά το KCineplex.
  • Τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη, από τον κυκλικό κόμβο παρά την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφ. Γρ. Διγενή με την οδό 25ης Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια των δρόμων του RUN AS ONE 2019 θα ισχύουν οι εξής ρυθμίσεις:

  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου,  Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το  KCineplex(Φώτα Τροχαίας Λεωφ. Αρχαγγέλου/Μακεδονιτίσσης/Λευκοθέου).
  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και όλοι οι συντελεστές του RUN AS ONE 2019 ευχαριστούν το κοινό για την κατανόηση και παρακαλούν όλους την Κυριακή 20/10 να ακολουθήσουν την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της αστυνομίας, προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να είναι ασφαλείς.

Ο αγώνας RUN AS ONE διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Σκοπός του είναι η προώθηση της σημασίας της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης από την παιδική ηλικία. Στόχος, είναι να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RUN AS ONE 2019 υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu.