«Κρατάει Χρόνια»: Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει το επόμενο τραγούδι του άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου»


«Κρατάει Χρόνια» η σαγήνη της Έλλης Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube άλλο ένα τραγούδι από τη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου» που είναι ήδη διαθέσιμη στα δισκοπωλεία.

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφόρησε στα καταστήματα στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της πορείας που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα συναισθήματά της μέσα από τα δέκα τραγούδια του νέου δίσκου της.

Στο δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της Έλλης Κοκκίνου βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια όπως το «Κρατάει Χρόνια».

Πρόκειται για ένα ρυθμικό κομμάτι με λαϊκά στοιχεία που υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι στη μουσική και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης στους στίχους.

«Κρατάει χρόνια ο έρωτας μαζί σου, έχουμε ζήσει τα απίστευτα θυμήσου… Κρατάει χρόνια αυτό που μας ενώνει, όταν αξίζει μια αγάπη δε τελειώνει. Η φωτιά στο σώμα μένει κι ό,τι πιο πολύ μας δένει είναι που στο χρόνο εμείς αντέξαμε…Σε μια κοινωνία μόνη η αγάπη μας ενώνει, μένουμε εδώ και ας πονέσαμε…», τραγουδά η Έλλη Κοκκίνου.

Το «Κρατάει Χρόνια» έρχεται στις οθόνες μας με ένα video που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο της Έλλης Κοκκίνου θα αποκτήσουν τα δικά τους video που θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

Πηγή : hit-channel.com