Κόβεται η εκπομπή «Shopping Star» της Βίκυς Καγιά στο Star;


Ακόμα ένα πετυχημένο πρόγραμμα κινδυνεύει να κοπεί από το κανάλι του Star. Ο λόγος για την εκπομπή της Βίκυς Καγιά, «Shopping Star».

Ποιος είναι όμως ο λόγος για τον οποίο η εκπομπή κινδυνεύει; Δεν φταίει ούτε η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι εξαιρετική στην παρουσίαση αυτού του κόνσεπτ, ούτε το κόστος παραγωγής το οποίο είναι επίσης χαμηλό αλλά ούτε και τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία είναι πολύ ικανοποιητικά και πολύ συχνά ξεπερνούν και την Ελένη Μενεγάκη!

Το πρόβλημα , σύμφωνα με το Youweekly, έγκειται στην εταιρία παραγωγής η οποία έχει πολλές οικονομικές εκκρεμότητες κυρίως προς τους τεχνικούς! Οι συντελεστές της πολύ επιτυχημένης εκπομπής παραμένουν απλήρωτοι ακόμα και τώρα παρά τα υψηλά διαφημιστικά έσοδα που εξασφαλίζει η εκπομπή στο κανάλι του STAR. Να σημειώσουμε πως το κανάλι δεν φέρει καμία ευθύνη σε αυτό το θέμα και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να κοπεί η εκπομπή! Το πρόβλημα σύμφωνα με το περιοδικό είναι στην εταιρία παραγωγής, που αν δεν πληρώσει σύντομα τους τεχνικούς τότε ενδέχεται να δούμε να επαναλαμβάνεται το «σενάριο» του Mega όπου συντελεστές επιτυχημένων προγραμμάτων δεν έχουν πληρωθεί ακόμα!