Κουκλάκι ο νεογέννητος γιος του Σάκη Ρουβά! (Photo)

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Πριν από το Πάσχα, υποδέχτηκαν τον νέο μέλος της οικογένειας τους, το τέταρτο τους παιδί.

Και οι δύο τους λατρεύουν τα παιδιά γι’ αυτό και δημιούργησαν μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, αποκάλυψε πως τα υπόλοιπα παιδιά υποδέχτηκαν τον μπέμπη: «Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο. Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα».

Όλοι έχουν την περιέργεια να μάθουν σε ποιον μοιάζει ο μικρός. Η ευτυχισμένη μαμά, με αφορμή την σημερινή γιορτή της μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πιο τρυφερό στιγμιότυπο. Την πρώτη φωτογραφία του μπέμπη. Όπως θα δείτε, τον έχει στην αγκαλιά της η αδερφή του Αριάδνη, η οποία λάμπει από χαρά.

Στην λεζάντα η Κάτια γράφει γεμάτη νόημα: «Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος; Χρόνια πολλά μανούλες»!

Δείτε για πρώτη φορά τον Ρουβά junior!

gg

Πηγή: peoplegreece.gr