Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ προσφέρουν μία Καλύτερη Φοιτητική Ζωή


Η Κωτσόβολος και η ΙΚΕΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν λύσεις προσφέροντας μία Καλύτερη Ζωή στους φοιτητές που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να φτιάξουν τον πρώτο τους προσωπικό και ανεξάρτητο χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύονται.

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές για επιπλέον αγορές σε μία από τις δύο αλυσίδες. Πιο συγκεκριμένα, για αγορές 350-649,99€ από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, οι φοιτητές λαμβάνουν αυτομάτως δωροεπιταγή 50€ που μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ για αγορές άνω των 650€ από τα ΙΚΕΑ, κερδίζουν δωροεπιταγή των 100€ για τα καταστήματα Κωτσόβολος. Η ίδια διαδικασία πραγματοποιείται αντιστοίχως και για αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα Κωτσόβολος, όπου  οι φοιτητές κερδίζουν δωροεπιταγές 50 ή 100€ που εξαργυρώνουν στα ΙΚΕΑ.

Επιπλέον, με τις δυνατότητες που προσφέρει το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος, οι φοιτητές έρχονται ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο φοιτητικό σπίτι που έχουν ονειρευτεί. Το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος είναι ένας τρόπος πληρωμής μέσω προσωπικού – καταναλωτικού δανείου και χαρίζει ευκολία και ευελιξία στην αποπληρωμή των αγορών από την Κωτσόβολος, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν τις συσκευές που χρειάζονται άμεσα, ορίζοντας οι ίδιοι τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό της δόσης που θέλουν να δίνουν.

Για μία Καλύτερη Ζωή και το απόλυτο φοιτητικό σπίτι, οι αγορές ξεκινάνε φέτος από την Κωτσόβολος και την ΙΚΕΑ. Το μοναδικό πακέτο της συνεργασίας Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ, υπόσχεται να πραγματοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ιδέες και να συμβάλλει ουσιαστικά στο νέο αυτό ξεκίνημα των φοιτητών.

Η συνεργασία των καταστημάτων Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Κωτσόβολος: Λύσεις για μία Καλύτερη Ζωή

Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: https://www.kotsovolos.cy/students