ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Αισθητή και δημιουργική είσοδο στην Κυπριακή αγορά με δυναμική καμπάνια λανσαρίσματος


H Κωτσόβολος, ένας από τους κορυφαίους προορισμούς τεχνολογίας, ήρθε στην Κύπρο για να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικές εμπειρίες αγοράς. 

Με δύο καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, η Κωτσόβολος ήρθε για να κάνει την ζωή μας καλύτερη, μέσα από ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, άριστη εξυπηρέτηση, εξειδίκευση, ευκολίες πληρωμής και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Εξάλλου, η ολοκληρωμένη καμπάνια λανσαρίσματος αυτό έχει σκοπό, να δώσει την υπόσχεση ότι η τεχνολογία έχει πια το σπίτι της στην Κύπρο και «γίνεται εμπειρία για να την δοκιμάσεις, πιο διασκεδαστική για να την απολαύσεις, τόσο εύκολο να την αποκτήσεις και πιο ουσιαστική για να την ζήσεις!»

Σε συνεργασία με τη Gnomi Integrated Communications στη Στρατηγική Επικοινωνίας και το δημιουργικό κομμάτι, τη Hub & Spoke στο κομμάτι των Μedia και τη DELEMA McCANN στο κομμάτι του PR, η Κωτσόβολος επιχειρεί να διαφοροποιηθεί και στην Κυπριακή αγορά και να δηλώσει με αυτοπεποίθηση ότι είναι ένα brand που θα ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Η ταινία «Το σπίτι της τεχνολογίας», που επιμελήθηκε η Gnomi σε συνεργασία με την Green Olive, παρουσιάζει με έντεχνο τρόπο και φιλικό ύφος, στιγμές με τις οποίες όλοι μπορούν να ταυτιστούν, καθώς και με μια φρέσκια εικαστική ματιά το πόσο ενταγμένη είναι η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας, κάνοντάς την πιο ενδιαφέρουσα, πιο διασκεδαστική, πιο εύκολη και εν τέλει καλύτερη. 

Τώρα πια ο Κύπριος καταναλωτής βρίσκει όλες τις συσκευές που επιθυμεί, όλες τις λύσεις που ψάχνει και την καθοδήγηση που χρειάζεται, κάτω από την ίδια στέγη – στο σπίτι της τεχνολογίας!

Η Κωτσόβολος, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στη διαφημιστική αγορά της Κύπρου επέλεξε εξαιρετικούς συνεργάτες από την τοπική αγορά, φιλοδοξώντας να συνεισφέρει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της διαφημιστικής αγοράς της Κύπρου.

Παράλληλα, με φιλοσοφία την «Καλύτερη Ζωή», η Κωτσόβολος ήρθε για ενισχύσει τη σχέση των Κύπριων καταναλωτών με την τεχνολογία, αποδίδοντάς της, τον ρόλο που της αξίζει.

Ξεκινώντας με 2 πόλεις, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, κάνει την αρχή σε μία δυναμικά υποσχόμενη πορεία στην Κύπρο.