Κώστας Μπίγαλης: Το παράπονό του για μια συμμετοχή στη Eurovision που δεν έγινε ποτέ


Για κομπλεξισμό και μιζέρια κάποιων εναντίον του κάνει λόγο ο Κώστας Μπίγαλης μην κρύβοντας την πικρία του για όσα έγιναν πριν από δέκα χρόνια.

«Κάποια πράγματα που έγιναν, είναι η ιστορία έτσι όπως γράφτηκε. Μπορώ να σου πω ότι είμαι χορτασμένος και από την αγάπη του κόσμου. Η δουλειά αυτή έχει δυσκολίες, απογοητεύσεις, έχει και πισωγυρίσματα. Υπάρχει ένα θέμα μόνο, ένα πράγμα για το οποίο είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ για προφανείς λόγους ήταν τότε με τη Γιουροβίζιον, με το κομμάτι της Παπαρίζου, το “The light in our soul” το 2005. Βίωσα έναν κομπλεξισμό, μια μιζέρια από κάποιους ανθρώπους. Τότε ήμουν φαβορί, γιατί ήταν πολύ άδικο αυτό που είχε γίνει. Τότε οι Έλληνες επέλεγαν το τραγούδι που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα για τη Γιουροβίζιον, το τραγούδι μου ήταν φαβορί και αποφάσισαν να το σταματήσουν.
Ανακάλυψαν τυχαία ότι το τραγούδι βρισκόταν σε έναν δικτυακό τόπο, το έστειλαν στα κίτρινα τηλεοπτικά κανάλια και δημιουργήθηκε μεγάλο σκάνδαλο. Αποκλείστηκα από το διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα.

Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία και σαν συνθέτης, ίσως τότε γινόταν μια διεθνής επιτυχία και αυτό είναι ένα γεγονός που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να μην είχε συμβεί, θα ήθελα το τραγούδι να είχε εκπροσωπήσει τότε την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία», δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροδιακή».

 

Πηγή: vipnews.gr