Κώστας Μαρτάκης: «Μετά τον θάνατο του Παντελίδη, απέκτησα φοβίες»


Για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη μίλησε για πρώτη φορά ο Κώστας Μαρτάκης στο περιοδικό «You». Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, την ημέρα της τραγικής είδησης ζορίστηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Ένιωσα πολύ άσχημα, ήταν λες και μου τράβηξες το χαλί κάτω από τα πόδια. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τίποτα και αγχωνόμαστε για πράγματα αστεία, χωρίς να κοιτάμε το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε, τη ζωή» ανέφερε.

Ερωτηθείς για το αν ξεπερνιέται ο χαμός του εύκολα ο ίδιος απάντησε: «Για τους ανθρώπους που δεν είναι οικογένεια σου, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και προχωράς. Για την οικογένεια όμως, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω στο μυαλό μου αυτή την μάνα και για εκείνη θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε ό,τι έχει σχέση με αυτό».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μετά το δυστύχημα που πάγωσε όλη την Ελλάδα απέκτησε φοβίες.

«Φοράω ζώνη, που δεν φόραγα, δεν τρέχω και είμαι πολύ πιο προσεχτικός στο δρόμο, δεν μιλάω στο κινητό. Με τάραξε πολύ ο θάνατος του και απέκτησα φοβίες που δεν είχα πριν» ανέφερε.

Μάλιστα, ο Κώστας Μαρτάκης πρόσθεσε στον «αέρα» της εκπομπής σχετικά με τη συνέντευξή του.

«Μετά από αυτό το γεγονός ταρακουνήθηκα. Παλαιότερα είχα ένα μικρό ατύχημα μιλώντας στο κινητό. Έπεσα πίσω σε κάποιον. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Τώρα είμαι πολύ προσεκτικός στο δρόμο γιατί αγαπώ πάρα πολύ τη ζωή και όπως συνειδητοποίησα φεύγει πολύ εύκολα! Για αυτό καλύτερα να αργήσεις, να μην τρέχεις, να φοράς τη ζώνη σου, το κινητό μακριά…» ανέφερε.

 

Πηγή: star.gr