Κώστας Ευριπιώτης: Δίνει μάχη για την ζωή του! Άσχημες οι εξελίξεις για την υγεία του

Πολύ άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Κώστα Ευριπιώτη, που δίνει μάχη για την ζωή του στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία. Διαβάστε παρακάτω…

«Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση», αναφέρουν πηγές της εφημερίδας για τον ηθοποιό.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.

Λύγισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η συγκινητική επίσκεψη στο νοσοκομείο στον Κώστα Ευριπιώτη!
Δύσκολες ώρες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία «λύγισε» κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στον καλό της φίλο Κώστα Ευριπιώτη!

Το πρωινό της προηγούμενης Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η παρουσιάστρια, έπρεπε να σφίξει τα δόντια, αν συγκρατήσει τα δάκρυά της, να κρύψει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά το άγχος της για το πως θα αντικρύσει τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ο ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο, ανεβαίνει το δικό του «γολγοθά»…

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, που τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι, από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία! Στους διαδρόμους του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, εκείνη τον επισκέφτηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια!

Μετά τις αγκαλιές και τα λόγια συμπαράστασης, η Ζήνα, του σφίγγει το χέρι και του λέει: » Κωστή μου, θα ξανά έρθω! Πολύ σύντομα μάλιστα!»

Πηγή : youweekly