Κώστας Χειλάς: Ο φιναλίστ του «The Voice» σε ένα συγκινητικό τραγούδι με άρωμα Κρήτης Συμμετέχει ο Πάνος Μουζουράκης.


Το «Μου ‘Μάθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα.

Ο Κώστας Χειλάς, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τελευταίο κύκλο του «The Voice of Greece», κυκλοφορεί ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι με άρωμα Κρήτης.

Όταν η παράδοση της Κρήτης συναντάει τη μουσική και όταν ο στίχος συναντάει την αλήθεια, τότε γεννιούνται τραγούδια σαν αυτό.

Το «Μου ‘Μάθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα. Ένα μήνυμα για τις αξίες του σήμερα. Ένα μήνυμα για την αλήθεια του σήμερα.

Με τη συνοδεία της λύρας του και την ιδιαίτερη φωνή του, ο Κώστας Χειλάς παρουσιάζει τη δική του αλήθεια μέσα από ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι, γεμάτο ποικίλα και μοναδικά συναισθήματα.

«Μου ‘μάθαν να ‘χω όνειρο τ’ όνειρο το δικό τους και μου διδάξαν για Θεό, τον άρχοντα του σκότους… Μου μάθανε να αγαπώ την πάρτη μου και μόνο, να ‘χω θεμέλιο στη χαρά του δυστυχή τον πόνο…»

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Πάνος Μουζουράκης, με την ομάδα του οποίου ο Κώστας Χειλάς έφτασε μέχρι τους τέσσερις φιναλίστ του «The Voice of Greece».

Την ενορχήστρωση, τη μίξη, το mastering έκαναν ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης, το δίδυμο των Δραμαμίνη.

Το νέο τραγούδι του Κώστα Χειλά με τίτλο «Μου ‘Μάθαν» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή :  hit-channel.com