Κωνσταντίνος Ρήγος: «Ο Παντελίδης ήταν μελαγχολικός άνθρωπος, αλλά και χαρούμενος για την επιτυχία του»

Το ότι ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ πριν το τραγικό τροχαίο, για τις τελευταίες «πινελιές» των εμφανίσεών του, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ο σκηνοθέτης, που συνεργαζόταν με τον Παντελή, δεν έκρυψε τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν, το οποίο χαρακτήρισε σοκαριστικό και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί: «ήμασταν μαζί το προηγούμενο βράδυ. Κάναμε πρόβες. Με κορόιδευε. Του έλεγα “θα μπεις από εδώ” και μου απαντούσε “χωράω;”. Έτσι ήταν ο Παντελής! Ανέτρεπε συνέχεια την εικόνα του, τον εαυτό του, αυτοσαρκαζόταν, δεν μπορούσες να τον πιάσεις πουθενά».

«Εγώ δεν είχα τίποτα κοινό με τον Παντελή, αλλά, παρ’ όλα αυτά, είχαμε μια πολύ μεγάλη οικειότητα. Κάναμε παρέα, είχαμε πάει και διακοπές», συνέχισε, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα», ο Κωνσταντίνος Ρήγος και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του τραγουδιστή: «ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ πηγαίος, με πολύ χιούμορ, πάρα πολύ έξυπνος και πάρα πολύ παράξενος. Εννοώ ότι ήταν κλειστός και μελαγχολικός από την μία, αλλά, από την άλλη, πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που του είχε συμβεί, ήταν ένα θείο δώρο».

Και ο σκηνοθέτης κατέληξε: «τον αγαπούσα τον Παντελή! Είχε μια αυθεντικότητα τρομακτική, αυτή την αυθεντικότητα που έχουν οι, εντός εισαγωγικών, λαϊκοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μια ουσία δική τους, που πρέπει να την σεβαστείς γιατί αυτό είναι. Δεν μπορείς να τους αλλάξεις! Μπορείς να επενδύσεις, να δημιουργήσεις μαζί τους πράγματα, αλλά την ουσία τους δεν την χάνουν ποτέ. Και ο Παντελής δεν την έχασε ποτέ»!

 

Πηγή: star.gr