Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η ομοιότητα της φωνής του με του Παντελή και η αποκάλυψη για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια


Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, για την ομοιότητα της φωνής του με αυτή του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε κι αν ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης άφησε πίσω του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι: “Ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα”.

Για την ομοιότητα της φωνής του με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη: “Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά”.

Για το αν ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει πολλά τραγούδια του ακυκλοφόρητα: “Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια”.

Για το δώρο του Παντελή Παντελίδη που έχει μέχρι σήμερα: “Αυτό που θυμάμαι ότι μου είχε αγοράσει ο Παντελής και μου άρεσε πολύ ήταν ένας παπαγάλος. Με τον Παντελή είχαμε τέτοια οικειότητα που δεν καθόμασταν να βγάλουμε φωτογραφίες και να δειχτούμε. Ήμουν η παρέα του. Και με τον αδερφό μου τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα. Με έπαιρναν μαζί στα live, κοιμόμουν στους καναπέδες…”.

Για τις κριτικές που δέχτηκε μετά την εμφάνισή του στο “Σπίτι με το Mega”: “Με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα”.

Για τα θετικά και αρνητικά σχόλια που έχει εισπράξει: “Τα σχόλια που είναι καλοπροαίρετα, ακόμα κι αν είναι αυστηρά, τα θέλω, με βοηθάνε. Στα κακοπροαίρετα δεν δίνω σημασία. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου σε πίστα, αλλά γι’ αρχή θα προτιμούσα πιο μικρά μαγαζιά, παρεΐστικα για να καταλάβω την αξία μου, αν με ακολουθούν…”.

Πηγή : tlife.gr