Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE συνεργάζονται ξανά 21 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους


Η δισκογραφική επάνοδος των ONE είναι γεγονός.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεργάζεται ξανά με τους ONE, 21 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία.

Και ποιος δεν έχει χορέψει, αγαπήσει, ακόμα και χωρίσει με τα τραγούδια των ONE, του πιο επιτυχημένου boy band που έχει υπάρξει στην ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής;

Οι ONE σχηματίστηκαν το 1999 από τον Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα άλμπουμ τους. Το συγκρότημα αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.

Το πρώτο άλμπουμ των ONE είχε ως τίτλο το όνομά τους και το τραγούδι του που ξεχώρισε ήταν το «Πρώτη Μου Φορά». Ακολούθησε το 2000 ο δίσκος «Moro mou», όπου το ομότιτλο τραγούδι σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Το 2002 το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ κάνει πρόταση στον Γιώργο Θεοφάνους να γράψει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Ο δημοφιλής δημιουργός γράφει το «Gimme» και προτείνει στους ONE να το ερμηνεύσουν. Οι ONE κατέλαβαν την 6η θέση στη Eurovision εκείνης της χρονιάς, προσθέτοντας ένα σπουδαίο ορόσημο στο ενεργητικό τους.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη δημιουργία του boy band, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE ενώθηκαν ξανά επί σκηνής το προηγούμενο φθινόπωρο. Οι εμφανίσεις στο «Voodoo» στα Γκάζι συνεχίζονται κάθε Πέμπτη.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE επιστρέφουν δισκογραφικά με single που έχει τον τίτλο «Billy Bam Bam».

Το ανατρεπτικό και άκρως ατακαδόρικο «Billy Bam Bam» που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/B8gs0S_Fuj_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή : Hit Channel