Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE φέρνουν «Το Πατριωτικό Bam» (parody version)


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει συνέχεια στο μουσικό ταξίδι του «Billy Bam Bam» στο χρόνο.

Το «Billy Bam Bam», η Νο. 1 χορευτική επιτυχία της χρονιάς, γίνεται εμβατήριο και μας πάει στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 σε μια εικονική πατριωτική, επαναστατική κοινωνική διαδήλωση.

Η συνέχεια λοιπόν των parody versions είναι εδώ.

Μετά την πολύ θετική εντύπωση προκάλεσαν στα social media το πρώτο parody video για το «Ρεμπέτικο Bam» και το δεύτερο, το glam rock version «Rock Bam», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, δημιουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού, συνεχίζει το μουσικό ταξίδι του στο χρόνο και μας παρουσιάζει μια απολαυστική εκτέλεση του ήδη δημοφιλούς τραγουδιού,  το «Πατριωτικό Bam».

Το «Billy Bam Bam» που βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων των ραδιοφώνων, τω  dance / club playlists και του YouTube ντύνεται επικό εμβατήριο και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως στην μουσική όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να γίνονται με μεράκι, κέφι, γνώση, χιούμορ και πάνω απ’ όλα σεβασμό.

Για τις ανάγκες του video του συγκεκριμένου parody version, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστράτευσε το συγκρότημά του φυσικά, τους ONE, οι οποίοι συμμετέχουν στο «Billy Bam Bam», όπως όλοι ξέρουμε, τη Στέλλα Γεωργιάδου και τον Δημήτρη Γκίκα.

Η σκηνοθεσία, το μοντάζ και το post production ανήκει στον Νικόλα Οικονομίδη (Iconico Video Art Productions).

Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιάννης Κυφωνίδης.

«Πατριωτικό Bam» και το αγαπημένο μας «Billy Bam Bam» γίνεται όπως δεν το είχαμε φανταστεί. Η συνέχεια των «Billy Bam Bam» parody versions έρχεται πολύ σύντομα κοντά σας.

Πηγή :  hit-channel.com