Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Βασιλική Νταντά: Το «Κι Είχα Που Λες» του Φοίβου σε video clip

Ένα αδημοσίευτο τραγούδι του Φοίβου ανασύρουν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τη Βασιλική Νταντά και το «ντύνουν» με εικόνα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βασιλική Νταντά συναντιούνται σε ένα εντελώς απρόσμενο ντουέτο!

Ένα τραγούδι που έγραψε ο Φοίβος, ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς στη σύγχρονη ελληνική μουσική και που παρουσιάστηκε μόνο για μία φορά χωρίς να κυκλοφορήσει ποτέ στη συνέχεια, αντικρίζει για πρώτη φορά το «φως» της δημοσιότητας.

Το μακρινό 1996, ο… πρωτοεμφανιζόμενος τότε Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά τραγούδησαν στο πλατό της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Μπράβο» (με οικοδέσποινα την τελευταία) τη συγκεκριμένη δημιουργία του Φοίβου, με τους επίσης νεαρούς Διονύση Σχοινά και Έλλη Κοκκίνου να συμμετέχουν στα φωνητικά.

Είκοσι ένα χρόνια μετά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βασιλική Νταντά ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανασύρουν από το «συρτάρι» το «Κι Είχα Που Λες»για να το κυκλοφορήσουν επίσημα, φέρνοντάς το στο 2017 με τη συνδρομή του DJ Terry Πετρά που ανέλαβε το remix.

Η κατάληξη είναι ένα εκρηκτικό ντουέτο όπου οι φωνές του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της Βασιλικής Νταντά συνυπάρχουν απόλυτα ταιριαστά. Μία επιτυχία που γίνεται κόλλημα από το πρώτο άκουσμα και θες να την ακούς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι, ανατρέχοντας στις ατελείωτες κορυφαίες δημιουργικές στιγμές του Φοίβου.

Τα γυρίσματα για το video clip έλαβαν χώρα στην Κύπρο με σκηνοθέτη τον έμπειρο Κώστα Καπετανίδη.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]