Κωνσταντίνος Αργυρός – Rack | «Τελικά»: σταθερά no1 στο airplay εδώ και μήνες!


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, μονοπωλεί για ακόμα μια φορά τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, καθώς το «Τελικά» στο οποίο συνεργάζεται με τον Rack είναι no1 στο airplay εδώ και πολλές εβδομάδες.

Το «Τελικά», η μεγάλη και πρωτότυπη μουσική σύμπραξη που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι no1 στο μεικτό IFPI AirPlay chart by MediaInspector από τις 7 Νοεμβρίου έως και σήμερα, συμπληρώνοντας ένα μήνα στην κορυφή.

Παράλληλα, το «Τελικά», που έγινε αμέσως no1 στα digital charts και στα trends του YouTube όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 6,2 εκατομμύρια views, είναι no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τις 13 Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφόρησε, δηλαδή εδώ και σχεδόν 3 μήνες.Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο και διήμερο sold out τις εμφανίσεις του στο «Teatro» με την Ελένη Φουρέιρα, βάζοντας για ακόμα μια φορά την ξεχωριστή και επιτυχημένη του υπογραφή στη νυχτερινή διασκέδαση.

Το «Τελικά» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, Φίλιππος Κούρκουλος, OGE, Rack και Παναγιώτης Μπρακούλιας, ενώ το music video σκηνοθέτησε  ο Γιάννης Δημολίτσας.

Δείτε το music video:
Βρείτε το «Τελικά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/Telika