Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα»: Η νέα σαρωτική του επιτυχία no1 στο airplay επί 3 μήνες και κορυφή στις ψηφιακές πλατφόρμες


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο ασταμάτητο προσωπικό του σερί: το νέο του single, «Ελπίδα», που κατάφερε να ενώσει το κοινό και να κατακτήσει τις καρδιές όλων, μονοπωλεί τις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς επί 3 συνεχόμενους μήνες είναι no1 του official IFPI airplay chart by MediaInspector, αλλά και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Με το «Ελπίδα» ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, συνεχίζει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, να χαρίζει τραγούδια – προτάσεις και δυνατές μουσικές συγκινήσεις, γνωρίζοντας, κάθε φορά, τεράστια αποδοχή και θερμή υποδοχή.

Σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το «Ελπίδα» χαρακτηρίστηκε ως biggest increase in plays και biggest increase in audience στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ βρέθηκε στο no1 του ελληνικού official IFPI airplay chart by MediaInspector από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και επί 3 μήνες έχει τις περισσότερες μεταδόσεις από κάθε άλλο τραγούδι που παίζουν τα ραδιόφωνα στην ελληνική επικράτεια.

 

Εξίσου σαρωτική είναι η πορεία του στο YouTube και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Το «Ελπίδα» έγινε no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube σε λιγότερο από 48 ώρες και παρέμεινε στην πρώτη θέση για περισσότερες από 15 ημέρες, ενώ έχει ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια views σε περίπου δύο μήνες. Παράλληλα, «εκτοξεύτηκε» αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο no1 των digital charts και έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, μετρώντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams.

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Την παραγωγή έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το ιδιαίτερης αισθητικής music video σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού έγραψε ιστορία με την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία, ετοιμάζεται να «μαγέψει» την Ελλάδα και την Κύπρο με το «Elpida Tour by Coca-Cola». Η φετινή μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία ξεκινά στις 23 Ιουνίου από την Λάρνακα και θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες σε στάδια και μεγάλα θέατρα. Εισιτήρια στο https://linktr.ee/elpidatour

Δείτε το music video: