Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγραψε ιστορία με μία μεγαλειώδη συναυλία στην Αθήνα Μοναδικές στιγμές με το «Elpida Tour by Coca-Cola»


Με μία μεγαλειώδη συναυλία στην Αθήνα, που έσπασε ρεκόρ και έγραψε ιστορία στο θέατρο Πέτρας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέχισε την άκρως επιτυχημένη φετινή του περιοδεία «Elpida Tour by Coca-Cola».

Σε μία ιδιαίτερη για εκείνον περιοχή, καθώς είναι τα μέρη όπου μεγάλωσε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε μία συναρπαστική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.

Παρουσιάζοντας ένα υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, με την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την ασύγκριτη ενέργειά του, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, παρέσυρε το κοινό στα «μαγικά» μουσικά μονοπάτια του και την ξεχωριστή αισθητική του, κάνοντας τον κόσμο να τραγουδά ασταμάτητα και να τον χειροκροτεί θερμά.

Μαζί του ήταν η Ανδρομάχη.
Συμμετείχαν οι Playmen και η Klavdia.
Special guests ήταν o Rack.

Το «Elpida Tour by Coca-Cola», μία παραγωγή της Panik Live, συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες, σε στάδια και μεγάλα θέατρα ανά την Ελλάδα. Εισιτήρια στο: https://linktr.ee/elpidatour

Δείτε video από τη συναυλία:
https://www.instagram.com/p/CujniACNnXq

Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Υποστηρικτής: SKY Express

Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΙ – gazetta.gr – LiFO