Kinsterna: Αρχοντική διαμονή

Ένα μικρό κομμάτι επίγειου παραδείσου που προσφέρει αγνή φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες στους πολύτιμους επισκέπτες του. Ένα εναλλακτικό «καταφύγιο» στην πανέμορφη Μονεμβασιά, κρυμμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα με ιδιαίτερο μικροκλίμα και εντυπωσιακή χλωρίδα που θωρακίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών.

Το ιστορικό αρχοντικό Kinsterna έχοντας αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία την πρόκληση της πανδημίας την περσινή σεζόν καθώς και άλλες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής του, έχει καταφέρει να διατηρηθεί και να βραβεύεται κάθε χρόνο, ώστε σήμερα να αποτελεί ένα μικρό κομμάτι επίγειου παραδείσου όπου η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με τις μεγάλες εκτάσεις και τους ανοιχτούς χώρους του, συνθέτουν μια ασφαλή εμπειρία απόδρασης. Ένα εναλλακτικό «καταφύγιο» στην μαγευτική Μονεμβασιά, κρυμμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα με ιδιαίτερο φυσικό κάλος και εντυπωσιακή χλωρίδα που θωρακίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί.

Απόδραση στη φύση

Η εφαρμογή των αυστηρών κανόνων υγιεινής και των διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna και την προνομιούχα τοποθεσία, καθιστούν το αρχοντικό την ιδανική πρόταση για αξέχαστες στιγμές ηρεμίας σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον δίπλα στη φύση.

  • Οδική πρόσβαση στο νοτιότερο και ασφαλέστερο προορισμό της Ελλάδας
  • Απομονωμένη τοποθεσία σε απόσταση 6km από το Κάστρο της Μονεμβασιάς
  • Έκταση 100 στρεμμάτων με αμπέλια, περιβόλια και ελιές
  • Φυσική απόσταση μεταξύ κατοικιών και δωματίων λόγω της αρχιτεκτονικής δομής του αρχοντικού
  • Μεγάλοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι
  • Δυνατότητα πρωινού και γευμάτων / δείπνων στους κήπους, τα περιβόλια και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων
  • Απόσταση 800μ από τη θάλασσα, μεγάλη ακτογραμμή με ελεύθερες παραλίες και δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με τα σκάφη του αρχοντικού

Ταξίδι σωματικής, ψυχικής και πνευματικής αναζωογόνησης

Το Kinsterna Hotel αξιοποιεί περαιτέρω το εντυπωσιακό κτήμα του και προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες του αρχοντικού σε νέους χώρους μέσα στη φύση που διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και ευνοούν τις κοινωνικές αποστάσεις.

Η γιορτή για το ξύπνημα και την αναγέννηση της φύσης γίνεται μια υπέροχη αφορμή για να επισκεφτεί κάποιος το Kinsterna. Τα λουλούδια ανθίζουν, ο αέρας είναι γεμάτος από τα μεθυστικά αρώματα του φασκόμηλου, των αγριολούλουδων και άλλων βοτάνων που ευδοκιμούν στην περιοχή. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της σαπωνοποιίας φτιάχνοντας το δικό τους σαπούνι ή να ψήσουν χωριάτικο ψωμί στον παλιό πέτρινο ξυλόφουρνο πίνοντας ελληνικό καφέ.

Με θέα τη Μονεμβασιά και το Αιγαίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα από τα περιβόλια μας ή να τα γευτούν στο πρωινό ή το δείπνο τους, που μπορούν να απολαύσουν στους ιδιωτικούς κήπους ή τα ευρύχωρα μπαλκόνια εξασφαλίζοντας ασφαλείς αποστάσεις.

Απόδραση στη μαγεία της φύσης κάνοντας ιππασία, πεζοπορία ή ποδήλατο στα πολλά σηματοδοτούμενα μονοπάτια που διασχίζουν καταπράσινους λόφους, πλαγιές και ρεματιές προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαρούν τη φύση και να γεμίσουν με την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουν.

Τηλέφωνο: 27320 66300, info@kinsternahotel.gr ,  www.kinsternahotel.gr

Πηγή : philenews.com