Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, καλοκαιρινές προβολές ταινιών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας.
Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Toy Story 4 (4/7/20) (Κινούμενα Σχέδια) (Μεταγλωτισμένο) (Κ)

Όταν ένα νέο παιχνίδι με το όνομα Forky γίνεται μέλος της ομάδας, ένα οδικό ταξίδι μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους αποκαλύπτει πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

The Martian (5/7/20) (Περιπέτεια/ Κωμωδία) (12)

Ένας αστροναύτης εγκαταλειπεται στον Άρη, αφού η ομάδα του τον υποθέτει ως νεκρό και πρέπει να βασιστεί στην ευφυΐα του για να βρει έναν τρόπο για να επιβιωσει. Η ταινία ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ και κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερη Κωμωδία της Χρονιάς.

Gifted (7/7/20) (Οικογενειακή/Δράμα) (12)

Ο Φρανκ, ένας άντρας που μεγαλώνει ένα παιδί-θαύμα, την ανιψιά του Μαίρη, μπαίνει σε μια μάχη επιμέλειας με τη μητέρα του.

The Help (9/7/20) (Κοινωνική/Δράμα) (12)

Μία επίδοξη συγγραφέας κατά τη διάρκεια του κινήματος των πολιτικών δικαιωμάτων της δεκαετίας του 1960 αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο που θα περιγράφει λεπτομερώς την άποψη των αφροαμερικάνων υπηρετριων σχετικά με τις λευκές οικογένειες για τις οποίες εργάζονται και τις δυσκολίες που περνούν καθημερινά. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Octavia Spencer.

Up (11/7/20) (Κινούμενα Σχέδια) (Μεταγλωτισμένο) (Κ)

Ο 78χρονος Carl Fredricksen ταξιδεύει στο Paradise Falls με το σπίτι του, το οποίο έχει εξοπλίσει με μπαλόνια, παίρνοντας ακούσια έναν νεαρό λαθρεπιβάτη. Η ταινία έχει κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.