King Jason Zante: Ένα αριστουργηματικό ξενοδοχείο σε παραδεισένιο περιβάλλον


Περιτριγυρισμένο από τη φυσική ομορφιά της Ζακύνθου το King Jason Zante επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και αναδεικνύει την αρμονία της ήρεμης και χαλαρωτικής διαμονής

Το θέρετρο King Jason Zante με την εξαιρετικά μοντέρνα αρχιτεκτονική του είναι ο ειδυλλιακός προορισμός στη Ζάκυνθο, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που περιβάλλεται από τα αυτοφυή ελαιόδεντρά και τη θάλασσα σε ένα περιβάλλον αρμονίας το οποίο συνθέτει ένα ταξίδι αισθήσεων, όπου κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει την κομψότητα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, προωθώντας την έννοια «The art of slow living».

Οι χώροι διαμονής του King Jason Zante βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις. Οι μεγάλες και φωτεινές σουίτες του μετατρέπονται στο σημείο επαφής της φινέτσας και του πολυτελούς lifestyle σε ένα all-in ονειρικό ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες ιδανικό για μια αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής.

Το King Jason Zante δεν είναι ακόμα ένα θέρετρο διαμονής, αλλά ένας ολόκληρος κόσμος συναρπαστικών εμπειριών, μια ανεπανάληπτη απόδραση με θέα το Ιόνιο Πέλαγος που προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό γεύσεων, ανέσεων και χαλάρωσης με υπηρεσίες φροντίδας για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Οι γεύσεις της Ανατολικής Μεσογείου του εστιατορίου Haroūb, η λεπτή και ραφιναρισμένη Levantine Cuisine και ο περουβιανός γευστικός κόσμος του Pisco συνενώνονται και δημιουργούν μια γευστική περιπέτεια που τιμά τις αρχαίες παραδόσεις του Περού.

Η χαλάρωση, η υψηλή εξυπηρέτηση και η άνεση αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της φιλοσοφίας, «The art of slow living» του εντυπωσιακού Purai Spa του King Jason Zante. Το σπα προσφέρει μια εμπειρία ανανέωσης και αναζωογόνησης καθώς οι έμπειροι εκπαιδευτές καθοδηγούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον δικό τους “πιο χαλαρό” ρυθμό μέσα από τον διαλογισμό στους ελαιώνες, τις τελετουργίες τσαγιού, γιόγκα και των ήπιων πρακτικών stretching. Ο σχεδιασμός του σπα περιλαμβάνει φυσικές πρώτες ύλες, ήπιους γήινους τόνους, νερό και φως.

Το King Jason Zante προσκαλεί τους επισκέπτες του να αγκαλιάσουν την τέχνη της χαλάρωσης «The art of slow living» μέσα από εμπνευσμένα καταλύματα, γαστρονομική αριστεία και εμπειρίες ευεξίας που τιμούν τη φυσική ομορφιά της Ζακύνθου.

Η τιμή διανυκτέρευσης αρχίζει στα 482 ευρώ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση all inclusive.

Σχετικά με την Exclusive Collection by Louis Hotels

Με εμπειρία 79 ετών στον κλάδο της φιλοξενίας, η Louis Hotels αναβαθμίζεται, με την εισαγωγή της Exclusive Collection, ανταποκρινόμενη στις αναδυόμενες τάσεις του κλάδου και στις απαιτήσεις της αγοράς. Αυτή η προσεκτικά επιμελημένη επιλογή ξεχωριστών ακινήτων στην Ελλάδα, έγινε σχολαστικά για τη δυνατότητα παροχής μιας ανώτερης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν διακριτική κομψότητα, ξεχωριστό σχεδιασμό, χαλάρωση, ελληνικό ταμπεραμέντο και εξατομικευμένες υπηρεσίες, όλα δημιουργημένα με δέσμευση στη βιωσιμότητα, την ανάδειξη της μοναδικής τοπικής κουζίνας, της ευεξία και των τοπικών εμπειριών.

Σχετικά με το King Jason Zante

Ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες με εξαιρετική αισθητική και αναβαθμισμένης γενιάς καταλύματα με υπηρεσίες που φροντίζουν τα πάντα, το King Jason Zante ακολουθεί τη φιλοσοφία sleep well, eat well, live well to thrive. Μέσα σε αυτό ειδυλλιακό και παραδείσιο περιβάλλον, του νερού και του αέρα, της ηλιόλουστης γης και των αιωνόβιων δέντρων, με τη θέα της θάλασσας που κινείται διαρκώς, απολαμβάνονται οι απλές και γεμάτες στιγμές μιας χαλαρότερης προσέγγισης  της χαλαρής ζωής.