Κυκλοφόρησε! Απολαύστε το δροσερό «Παγωτό» των Kings!

Oι Κings έπειτα από το πολύ επιτυχημένο “Εδώ που μ’άφησες” το οποίο χτύπησε κόκκινο στο youtube και άφησε το δικό του αποτύπωμα τον χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφουν δυναμικά στο μουσικό πεδίο με το ολοκαίνουργιο τους video clip για το νέο τους single “Παγωτό“.

Μέσα στην μαγευτική Ερμούπολη της Σύρου, στην οποία έγιναν τα γυρίσματα του νέου videoclip, οι 3 πρωταγωνιστές επανέρχονται πιο φρέσκοι από ποτέ, φορώντας τα καλοκαιρινά τους και έτοιμοι να μας κεράσουν την πιο δροσιστική γεύση παγωτού που έχουμε δοκιμάσει στην ζωή μας.

Ένα μοναδικό, καλοκαιρινό υπερθέαμα μας παρουσιάζουν το φετινό καλοκαίρι αποτελούμενο από ξεσηκωτικά χορευτικά, από φοβερές καλοκαιρινές λήψεις οι οποίες αναδεικνύουν με τον πιο ωραίο τρόπο την ομορφιά των Κυκλάδων και από ένα ατελείωτο πάρτυ στις αμμουδιές του νησιού αλλά και στα γραφικά σοκάκια το οποίο δεν θα αφήσει σίγουρα κανέναν παραπονεμένο.

Οι Kings δυναμώνουν τα γκάζια το φετινό καλοκαίρι, με ένα άκρως καλοκαιρινό άκουσμα το οποίο θα ταρακουνήσει τους πάντες στο πέρασμα του.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Teo Tzimas , τους στίχους οι Δημήτρης Μπέρης | Γιάννης Ρουσσουνέλος ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφει μοναδικά οΒαγγέλης Τσαουσόπουλος και κυκλοφορεί μέσα από την Εpic Music.