Κι όμως οι Bennifer έχουν ήδη σχεδιάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων Πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


Το πιο hot ζευγάρι παγκοσμίως δεν είναι άλλο από τους Bennifer, οι οποίοι καθώς άρχισαν τις επίσημες δημόσιες και κοινές εμφανίσεις, δεν έχουν σταματημό και ήδη έχουν σχεδιάσει τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, αλλά και την μέρα των Ευχαριστιών.

“Σχεδιάζουν να περάσουν τις γιορτές μαζί με τα παιδιά και να κάνουν και κάποια σόλο ταξίδια. Θέλουν να είναι μαζί συνέχεια, γι’αυτό τα επόμενα μεγάλα γεγονότα αποτελούν η Γιορτή των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα μαζί με όλα τα παιδιά τους. Χρειάζεται αρκετός συντονισμός, συνεπώς προσπαθούν να βρουν άκρη”, δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Όσο για την πρώην σύζυγο του Affleck και ηθοποιό Jennifer Garner, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, είναι πολύ υποστηρικτική με τη σχέση από τη στιγμή που τα παιδιά της αγαπούν τη Lopez και εκείνη το ίδιο. Μάλιστα, πηγή αναφέρει πως η Garner είναι πολύ χαρούμενη που ο Affleck είναι στα καλύτερά του, γεγονός που τον κάνει και καλύτερο πατέρα.

“Ο στόχος τους είναι να γίνουν μία μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Και οι δυο πιστεύουν πως ήταν γραφτό τους να συμβεί. Η Jennifer και ο Ben νοιάζονται πολύ για τα παιδιά τους και διασκεδάζουν αρκετά μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια. Όλοι τα πηγαίνουν καλά με όλους και τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν για εκείνους σε πολλά επίπεδα”, υπογράμμισε η πηγή.

Πηγή : must.com.cy