…και όμως οι t.A.T.u. έχουν ΝΕΟ track;!

Και τι δεν είχε γραφτεί για αυτά τα δύο κορίτσια που στα early 00’s χάραξαν την δική τους πορεία στην Pop σκηνή (αρχικά της Ρωσίας) όλου του κόσμου. Διαβάσαμε ότι τα δηλωμένα Lesbian Girls δεν ήταν ζευγάρι άλλα φίλες, διαβάσαμε ότι δεν ήταν καν λεσβίες και όλο αυτό ήταν ένα trick, διαβάσαμε ότι η Julia Volkova πέθανε από καρκίνο… τελικά ήταν μια φούσκα που ξεφούσκωσε ή όντως αυτά τα κορίτσια ήταν ένα ζευγάρι στην ζωή και στην μουσική που τελικά τελείωσε;

Την απάντηση τελικά δίνει (ή μπορεί και όχι)  η Lena Katina μέσα από το τελευταίο της τραγούδι που είναι αφιερωμένο στις t.A.T.u. και κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν. Επίσης ο δημιουργός του συγκροτήματος και Manager τους για χρόνια Ivan Shapovalov δήλωσε πως ετοιμάζει νέα δουλειά με την Lena και πως θα είναι στο ύφος των t.A.T.u.

Τα ρωσικά έντυπα αναφέρουν πως η  Julia σκέφτεται σοβαρά το comeback της στο μουσικό αυτό σχήμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα reunion στα χρονικά. Οι fans είναι μπερδεμένοι μιας και οι μισοί πιστεύουν ότι οι στενάχωροι στίχοι του κομματιού σημαίνουν “The End” ενώ οι άλλοι μισοί δηλώνουν πως για να βλέπουμε και τις δύο στο Music Video (από παλιά πλάνα) σημαίνει πως η Julia έχει δώσει την συγκατάθεσή της άρα “The Comeback”.

Είδωμεν, για την ώρα ακούστε το πολύ όμορφο track και δείτε το συγκινητικό video:

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr