Και ο Πάνος Μουζουράκης στη μεγάλη συναυλία του “Όλοι μαζί μπορούμε” στο Καλλιμάρμαρο 12/7!Ο Πάνος Μουζουράκης συμμετέχει ​στη μεγάλη συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα buy Windows 8.1 Professional Key να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες».

Με πολλούς-πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς το “παρών” στην buy Windows 8.1 Standard Key πρόσκληση αυτή.

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 6 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα
Ταμείο: 8 ευρώ + τρόφιμα
Ορθίων Αρένα μπροστά στην σκηνή (ενιαία τιμή): 12 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.