2019, ΤΟ K CINEPLEX ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Οι κινηματογράφοι K Cineplex σφραγίζουν επίσημα φέτος 20 χρόνια κινηματογραφικών επιτυχιών. Όντας πρωτοπόροι στην κινηματογραφική βιομηχανία της Κύπρου, τον Ιούνιο του 1999 λειτούργησε ο πρώτος στο είδος του πολυκινηματογράφος K Cineplex στην Κύπρο. Στα 20 αυτά χρόνια, το K Cineplex ενέπνευσε το κοινό του και χάραξε την πορεία σε παγκύπρια εμβέλεια, ιδρύοντας κινηματογράφους σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού. Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών, πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν φιλοξενηθεί, καινοτόμες ιδέες έχουν υλοποιηθεί και οι περισσότερες επιτυχημένες  κινηματογραφικές ταινίες έχουν προβληθεί χαρίζοντας μας ανεπανάληπτες στιγμές.

«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μέσα στα 20 αυτά χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε πραγματικές σχέσεις διαρκείας με τους ενθουσιώδεις φίλους του κινηματογράφου, που με τόση προσήλωση επιζητούν να απολαύσουν την κινηματογραφική εμπειρία με τους φίλους και την οικογένειά τους στους κινηματογράφους μας».

Σήμερα γιορτάζουμε μια λαμπρή πορεία δύο δεκαετιών, με ταινίες και ψυχαγωγικές οικογενειακές εμπειρίες, με κάτι ακόμα πιο πρωτόγνωρο για την Κυπριακή Κινηματογραφική Βιομηχανία Ψυχαγωγίας, με αίθουσες υψηλής αισθητικής, με άνετα καθίσματα «σαν στο σπίτι σας», με τεχνολογία προβολής 4Κ εικόνας υψηλής ευκρίνειας, με χρώματα και πλούσιες αντιθέσεις, όπου… και η κάθε λεπτομέρεια φαίνεται και με το μοναδικό σύστημα ήχου Dolby Atmos νέας γενιάς όπου… και η κάθε λεπτομέρεια ακούγεται! Τη μαγική αυτή εμπειρία που εγείρει όλες τις αισθήσεις θα ζήσετε στην αίθουσα 1 του πολυκινηματογράφου K Cineplex Prime (Στρόβολος). Όλη αυτή η μαγεία υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει σε όλα τα K Cineplex. “2019 WE WILL ROCK YOU”.

Αν και στο K Cineplex Prime προβάλλονταν ήδη ταινίες σε 4Κ, κατά τη διάρκεια του 2019 θα εγκατασταθούν επιπλέον προβολείς 4Κ, αναβαθμίζοντας την κινηματογραφική εμπειρία προσφέροντας τη νεότερη τεχνολογία εικόνας υπερυψηλής ευκρίνειας και υπεροχής.

«Η νέα τεχνολογία εικόνας, η οποία προσφέρει τετραπλάσια οπτική πληροφορία από την «απλή», δημιουργώντας μια γκάμα φωτεινότερων χρωμάτων και πλουσιότερες αντιθέσεις, ξεπερνά κατά πολύ την παραδοσιακή κινηματογραφική εμπειρία. Το K Cineplex Prime διαθέτει επίσης το πρωτοποριακό σύστημα ήχου Dolby Atmos, που επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου σε τρισδιάστατο χώρο. Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με 50 ηχεία, σχεδόν όλα ανεξάρτητα μεταξύ τους και τοποθετημένα όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή για το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα, έχοντας έτσι την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται από παντού και όχι μόνο γύρω από τα αυτιά μας.

Τα ολοκαίνουρια καθίσματα του K Cineplex Prime, έχουν επιλεχθεί με κύριο κριτήριο να προσφέρουν την απόλυτη άνεση και χαλάρωση ούτως ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο την κινηματογραφική εμπειρία.

Το K Cineplex δεν προβάλλει μόνο μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες από μεγάλα στούντιος, αλλά με υπερηφάνεια προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μεγάλης γκάμας παγκόσμιων ταινιών όπως Ρώσικες, Ινδικές, Bollywood και Ασιάτικες ταινίες, ταξιδεύοντας τους θεατές σε ένα πλούσιο πολιτισμικό κινηματογραφικό ρεπερτόριο, παγκοσμίου φήμης παραστάσεις και ζωντανές μεταδόσεις Όπερας και Θεάτρου.

Η Ευρώπη υπερηφανεύεται για την απαράμιλλη κινηματογραφική προσφορά της τόσο σε εγχώριες όσο και σε Ευρωπαϊκές ταινίες που γίνονται κάθε χρόνο. Η ομάδα του K Cineplex ψάχνει συνεχώς ούτως ώστε να φέρει κοντά σας και να προβάλει στη μεγάλη οθόνη τόσο εγχώριες όσο και Ευρωπαϊκές και παγκοσμίου φάσματος ταινίες. Τα K Cineplex παγκύπρια θα προβάλλουν μια νέα Ευρωπαϊκή ταινία κάθε εβδομάδα καθώς και τις Κυπριακές παραγωγές που υπάρχουν κάθε χρόνο. Το K Cineplex ενθαρρύνει και υποστηρίζει πλήρως του Κύπριους παραγωγούς όπως παρουσιάσουν τις ιστορίες τους στη μεγάλη οθόνη, τις οποίες μπορούν πραγματικά να απολαύσουν και να εκτιμήσουν οι σινεφίλοι της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ K CINEPLEX
Η εμπειρία του K Cineplex ξεκίνησε με τη λειτουργία του πρώτου στο είδος του πολυκινηματογράφο στη Λεμεσό στις 14 Ιουνίου 1999 και έπειτα ακολούθησαν οι πολυκινηματογράφοι K Cineplex στη Λάρνακα τον Αύγουστο του 2001, K Cineplex στη Λευκωσία τον Απρίλιο του 2002, K Cineplex Mall of Cyprus τον Σεπτέμβριο του 2007 και το K Cineplex Kings Avenue Mall στην Πάφο τον Νοέμβριο του 2013.

Το K Cineplex έκανε πρεμιέρα πριν από 20 χρόνια και συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κινηματογραφική καινοτομία μέσω της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αναβαθμίζοντας την κινηματογραφική εμπειρία, παρουσιάζοντας εναλλακτικό περιεχόμενο, ζωντανές παραστάσεις, παραγωγές παγκόσμιων ταινιών καθώς και τη δυνατότητα διαδικτυακών κρατήσεων.

«Έχοντας επιφέρει την κινηματογραφική εμπειρία υποσχόμαστε στο να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να ψυχαγωγούμε τους θεατές μεταδίδοντας την εμπειρία αυτή στις επόμενες γενιές. Από τις μεγάλες ψηφιακές οθόνες έως και τις μοναδικές παραστάσεις προσφέρουμε ποικίλες επιλογές στους αξιόπιστους θεατές μας για να απολαύσουν τη μαγεία των ταινιών μαζί με τις λιχουδιές που προσφέρουν οι παγκοσμίους φήμης ενοικιαστές και συνεργάτες μας, όπως είναι τα Gloria Jeans, KFC, Δωδώνη, Cinnabon, Play3rs και Coffee Lab, το“Magic Potion” Juice και σύντομα το Hans and Gretel.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ K CINEPLEX

Spotlight screen
Το K Cineplex spotlight είναι η δέσμευσή μας για μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία. Προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που θέλετε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και εκδηλώσεων που ενθουσιάζουν και συναρπάζουν.

Event Cinema
Από το 2013, το K Cineplex έχει αλλάξει την κινηματογραφική εμπειρία προσφέροντας μια εναλλαγή ζωντανής σύνδεσης σε μια σειρά παραστάσεων και ταινιών. Βυθιστείτε πλήρως παρακολουθώντας τις παραστάσεις αυτής της χρονιάς με την Met Opera και το μπαλέτο Bolshoi, απολαμβάνοντας τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε μια μαγική οθόνη τα Σαββατοκύριακα, στα ολοκαίνουρια άνετα καθίσματα μας.

CINEFAMILY

CINE FAM
Όλοι έχουμε μεγαλώσει αγαπώντας τις ταινίες και τα παιδιά μας είναι η επόμενη γενιά σινεφίλων. Έτσι, το K Cineplex εισήγαγε το πακέτο CINEFAM, προσφέροντας μειωμένη τιμή σε όλες τις οικογενειακές και παιδικές ταινίες. Η εμπειρία της οικογένειας στα K Cineplex έγινε πλέον ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς κάθε μήνα το K Cineplex κυκλοφορεί 1-2 οικογενειακές ταινίες καθώς και ταινίες κινούμενων σχεδίων, τόσο στην αγγλική έκδοση καθώς και μεταγλωττισμένες στα ελληνικά. Μιας και  οι ταινίες και το ποπ-κορν πηγαίνουν χέρι-χέρι, το κυλικείο μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σνακ και ποτών, συμπεριλαμβανομένων περιορισμένο αριθμό συλλεκτικών πακέτων ( combo)  σε επιλεγμένες ταινίες. Το Κ Cineplex έχει αφοσιωθεί και πρωτοτυπήσει στον τρόπο όπου οι οικογένειες ταξιδεύουν στην μαγεία των ταινιών, υπόσχοντας μια εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία για κάθε μέλος της οικογένειας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαρία να νιώσετε και πάλι παιδί παρέα με το δικό σας παιδί και με ζεστό ποπ-κορν.

 

KIDS CLUB

CINE KIDS
Το Kids Club δεν βασίζεται μόνο σε παιδικές και οικογενειακές ταινίες, αλλά και σε οικογενειακές στιγμές, επιτρέποντας σε ενήλικες και παιδιά να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης σε μειωμένη  τιμή. Η διασκέδαση δεν σταματά εκεί. Τα γενέθλια είναι μια διαφυγή στον κόσμο της διασκέδασης και του θεάματος με νόστιμο ποπ κορν και κέικ.

Τι να αναμένουμε το 2019-20

 • Dumbo (2019)
 • Toy Story 4 (2019)
 • The Lion King (2019)
 • Ugly Dolls (2019)
 • Frozen II (2019)
 • Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (2019)
 • The Secret Life of Pets 2 (2019)
 • Abominable (2019)
 • The Angry Birds Movie 2 (2019)
 • The Addams Family (2019)
 • Sing 2 (2020)
 • Bob’s Burgers (2020)
 • Minions 2 (2020)
 • Trolls World Tour (2020)
 • The Croods 2 (2020)

 

Cinema Nights
Επωφεληθείτε μειωμένο εισιτήριο κατά τη διάρκεια της βραδιάς του Cinema Night κάθε Τρίτη! Είναι μόνο μια εβδομαδιαία υπενθύμιση ότι μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση της μεγάλης οθόνης στους κινηματογράφους K Cineplex παγκύπρια σε μειωμένη τιμή.

 

Ladies Nights
Κοπιάστε με τις φίλες σας για ταινίες και απολαύστε το Ladies Night Out σε όλους τους κινηματογράφους παγκύπρια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία για μια γυναικεία βραδιά. Το κίνητρο αυτό σηματοδοτεί μια νέα τάση για όλες τις κοπέλες εκεί έξω, όπου μπορούν να απολαύσουν μια απίστευτα διασκεδαστική ταινία για γυναίκες μαζί με τις φίλες τους.

On line Booking

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη νέα διαδικτυακή μας εφαρμογή, όπου τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη θέση καθώς και την ώρα της αγαπημένη σας ταινία. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα επιλογής για ευκολότερη, γρηγορότερη και πιο άμεση αγορά εισιτηρίου και με τη νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή έχετε τη δυνατότητα επιλογής αριθμημένης θέσης.

K Cineplex App
Η εφαρμογή K Cineplex έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την κινηματογραφική εμπειρία. Εκεί μπορείτε να δείτε τις ώρες προβολής ταινιών, να αγοράσετε άμεσα τα εισιτήρια σας καθώς και να επιλέξετε τη θέση σας κατεβάζοντας την εφαρμογή K Cineplex. Με αυτό το APP αποφεύγετε την ουρά στο ταμείο εισιτηρίων και απολαμβάνετε πρώτοι την αγαπημένη σας ταινία.  Ανακαλύψτε πρώτοι τι παίζει στους κινηματόγραφους αλλά και τι έρχεται!