Καβγάς στο Survivor: «Η Ελευθερία μισούσε την Κάτια, μου έλεγε δεν την πάω»


Ποιός διάσημος παίκτης έκανε την αποκάλυψη;

Εκρητκικό θα χαρακτηρίζαμε το χθεσινό επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης μιας και παρακολουθήσαμε έναν καβγά μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ελευθερίας Ελευθερίου.

Κόκκινοι και μπλε έπειτα από το αγώνισμα του επάθλου, βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Εκεί προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και στην Ελευθερία Ελευθερίου, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη για την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε πως η Ελευθερία όταν βρισκόταν στην ομάδα των «Διασήμων» είχε μία μεγάλη αντιπάθεια προς το πρόσωπο της Κάτιας Ταραμπάνκο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Ο ίδιος είπε τα εξής: 

«Λοιπόν η Ελευθερία δεν είπε τον λόγο που δεν γούσταρε να είναι στην άλλη ομάδα. Ο λόγος που δεν γούσταρε η Ελευθερία την άλλη ομάδα ήταν τα δύο άτομα, ήταν η Κάτια και ο Γιώργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου με έκανε πριν εμένα, μίλησε για ηθική και ότι δεν ξέρω τι λέω για τα παιδιά και η ίδια η Ελευθερία με έπιανε εμένα σε γωνίες που δεν κατέγραφε η κάμερα και έχω και μάρτυρα τον Πάνο τον Καλλίδη, μας είχε πιάσει και μας είχε πει τι είναι αυτή η Κάτια, αυτή είναι επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια, δεν την πάω καθόλου, την μισώ δεν θέλω να είμαι μαζί της. Αυτά τα λόγια τα είπε και έχω και μάρτυρα τον Πάνο, εγώ σου ορκίζομαι να μην πω τώρα μεγάλη κουβέντα και ορκιστώ στο παιδί μου. Αυτή είναι η αλήθεια και την λέω χωρίς τύψεις».

Πάντως η Ελευθερία Ελευθερίου στο άκουσμα όσων είπε ο Τριαντάφυλλος, ξέσπασε σε γέλια, αρνήθηκε όλα τα πιο πάνωκαι ζητούσε από τον Πάνο Καλλίδη να τοποθετηθεί.

Πηγή : philenews.com